Veliki horoskop za 2019. godinu- RAK, LAV, DEVICA- Jedan znak će pronaći LJUBAV O KOJOJ DUGO SANJA

Veliki horoskop za 2019. godinu- RAK, LAV, DEVICA- Jedan znak će pronaći LJUBAV O KOJOJ DUGO SANJA

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Zaljubljenost će vas promijeniti

Ocjena godine 5

Ljubav i odnosi: Naklonost Jupitera vodi će vas u središte društvenih zbivanja. Bit ćete jako aktivni, dobro raspoloženi, puno ćete izlaziti i postati bogatiji za neka nova poznanstva i prijateljstva. Ovo je i godina u kojoj biste se mogli zaljubiti, postati roditelji, odlučiti započeti zajednički život s voljenom osobom. Vezani brakom imaju priliku unijeti više opuštajućih i zabavnih sadržaja u svoj bračni život. Bude li vam se partner pridružio u tome, uspostavit ćete izgubljenu bliskost. U protivnom lako je moguće da vam pažnju privuče novi udvarač, netko tko će imati upravo ono što vam je tako dugo nedostajalo.

Sreća u ljubavi: Prva polovina veljače može donijeti flert ili novi ljubavni početak. U srpnju i kolovozu ste gotovo neodoljivi. Prštite energijom kojom privlačite druge u svoju blizinu. Nešto lijepo ćete doživjeti od 28. srpnja do 20. kolovoza.

Posao i novac: U poslu ćete imati više sreće, odnosno više povoljnijih prilika za dokazivanje i ostvarenje planova. Mogli biste osjetiti i lagani rast produktivnosti i efikasnosti, a što će se odraziti i na vaš financijski život. No potrebno je malo promijeniti i pristup poslu, odnosno vidjeti od kojih bi projekata ili planova bilo potrebno odustati jer su izgubili vrijednost. Dobro je i čuvati se ljudi u radnoj sredini koji svojom nesposobnošću na neki način i ugrožavaju vas. Nastojte odvajati više vremena za odmor i ne pretjerivati s radom jer bi vam se to moglo odraziti na pad imuniteta.

Sreća u poslu: Prave prilike pojavljuju se od druge polovine kolovoza pa sve do kraja godine. Od 20 kolovoza do 4. rujna povoljno je vrijeme za ostvarenje veće zarade. U drugoj polovini listopada proširite mrežu poslovnih kontakata, promovirajte svoj rad.

Zdravlje i forma: Nemojte zanemarivati smetnje koje bi se mogle povremeno javljati u obliku veće iscrpljenosti, bolova u leđima i sl. Povoljni utjecaj Jupitera omogućuje vam dobar oporavak nakon bolesti, odnosno daje vam mnogo više optimizma i entuzijazma. Pripazite na zglobove i koljena.

Oprez! Cijeli ožujak može biti dosta naporan za vas i na polju ljubavi, odnosa, kao i na polju financija. Nemojte nepotrebno riskirati, a još manje podnositi blizinu osoba koje vas guše, sputavaju, kao i onih s kojima se nakon razgovora s njima osjećate iscijeđeno poput krpe.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3