Veliki horoskop za 2019. godinu- RAK, LAV, DEVICA- Jedan znak će pronaći LJUBAV O KOJOJ DUGO SANJA

Veliki horoskop za 2019. godinu- RAK, LAV, DEVICA- Jedan znak će pronaći LJUBAV O KOJOJ DUGO SANJA

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

DJEVICA

Ostvarujete nešto bitno za svoju budućnost

Ocjena godine 4

Ljubav i odnosi: Saturn vam omogućuje da pronađete ono što vam treba, da se skrasite uz osobu s kojom dijelite iste ili slične interese. U vezama može biti prisutna razlika u godinama, ali ono što će se odvijati između vas ima potencijala za izgradnju dugoročnog odnosa. Tranzit Jupitera može donijeti razmišljanja o preseljenju, preuređenju stambenog prostora ili nekom novom početku kad je posrijedi stambeno pitanje – možda i početak zajedničkog života s partnerom ili proširenje obitelji. Ako ste sami, više se aktivirajte, izlazite, nemojte čekati da vam se nešto dogodi. Oni u braku bit će posvećeni ostvarenju i izgradnji novih planova vezanih uz djecu, obitelj i stambeni prostor.

Sreća u ljubavi: Budite u stanju pripravnosti od 18. kolovoza do 14. rujna. Tada bi vam se mogla dogoditi jedna intenzivna i strastvena ljubavna priča. Zbivanja će zaista biti nabijena emocijama i strastima. Zapravo cijela jesen vam nudi priliku za poboljšanje.

Posao i novac: Većina planeta uzima vas u zaštitu. Zato je ovo dobra godina za ostvarenje ambicija i dugoročnih poslovnih planova. Ako ste nezadovoljni na poslu, tražite novi. Ako mislite da nešto treba promijeniti ili unaprijediti, učinite to. Koliko god će vam se nekad činiti da je teško ili nije moguće, pomaknite se s mjesta i pokrenite promjenu. Iznenadit će vas rezultati. Dobro je biti nešto oprezniji u rukovanju s novcima. Potrošnja bi se mogla malo povećati, odnosno ponekad ćete lakomisleno ulaziti u neke troškove. Ovo je dobra godina za ulaganje u nekretnine ili za preuređenje stambenog prostora.

Sreća u poslu: Od druge polovine kolovoza pa sve do kraja rujna bit ćete u odličnoj formi za rad. Komunikativni ste, snalažljivi, dobre prilike vam idu ususret. I upravo je to razdoblje u kojem trebate poduzeti neke nove stvari, započeti nešto novo…

Zdravlje i forma: Bit ćete dobrog zdravlja. Nastojte se pridržavati režima redovite tjelovježbe kako ne biste dobili na tjelesnoj težini. Vaš najveći neprijatelj je vaš um koji je često sklon konstruiranju najgorih mogućih scenarija i zabrinutosti. Kad to promijenite, poboljšat ćete i kvalitetu svog života.

Oprez! Nepovoljan utjecaj planeta tijekom travnja može dovesti do porasta nervoze i iscrpljenosti. Pripazite na probavu, želudac, na sinuse. Ako ste skloni proljetnim alergijama na vrijeme poduzmite mjere predostrožnosti. Podižite imunitet.

Stranice: 1 2 3