VLADAVINA JARCA DO 20. JANUARA: Devicu privlači ZAUZETA osoba, Ovan u OKOVIMA ljubomore, a jedan znak čeka ljubav na PRVI POGLED…

VLADAVINA JARCA DO 20. JANUARA: Devicu privlači ZAUZETA osoba, Ovan u OKOVIMA ljubomore, a jedan znak čeka ljubav na PRVI POGLED…

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Veliki mesečni horoskop do 20. januara 2019. godine – šta nas očekuje u vladavini Jarca!

 

OVAN 

Posao Vaše snalaženje u poslu koji zahteva kreativnost i akciju, doći će do izražaja posle 1. januara, kada vaš vladalac Mars, simbol inicijative, ulazi u vaš znak. U vreme delimičnog pomračenja Sunca, oko 6. januara, kada i Uran kreće direktnim hodom preko Ovna, izbegavajte rasprave sa osobama na položaju. Ulaskom Merkura, planete komunikacije u polje karijere, početkom januara, kreće povoljniji period za vas. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, klonite se nepotrebnih troškova.

 

Ljubav Zaljubljujete se na prvi pogled, a da onoga ko vam se dopada niste ni upoznali. Upravo takva situacija moguća je posle 7. januara kada Venera, vladalac polja ljubavi ulazi u znak Strelca. Krajem perioda, možete i da se “ohladite”, samo zato što ta osoba neće opravdati sliku koju ste u svojoj glavi stvorili o njoj. Sredinom perioda, partner može da pokaže ljubomoru, kada ćete u besu izgovoriti i ono što ne mislite.

 

Zdravlja Virusna infekcija.

 

 

BIK

Posao Vaša praktičnost biće u prvom planu do kraja godine, budući da niste skloni rizikovanju i radije se priklanjate sigurnim i već oprobanim metodama u poslu, za šta će vam se ukazati prilika u drugoj polovini perioda, kada vaš vladalac Venera, planeta novca, ulazi u astrološku kuću novca. U vreme delimičnog pomračenja Sunca, oko 6. januara, izbegavajte dogovore, kao i potpisivanje ugovora sa strancima. Prva Mesečeva četvrt, 14. januara, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo.

 

Ljubav Budući da ste u zajednici, uglavnom, pobornik patrijarhalnih odnosa, posesivni ste i zahtevate potpunu partnerovu posvećenost, naročito ako ste muškarac. Međutim, posle 6. januara, kada Uran kreće direktnim hodom, moguće su rasprave sa voljenom osobom, zato što ona neće želeti da prihvati stavove koje joj namećete. Ukoliko ste slobodni, vašu pažnju posle 7. januara može da privuče neko ko često putuje zbog posla.

 

Zdravlje Briga za člana porodice.

 

 

BLIZANCI 

Posao Vi ste kao stvoreni za poslove u kojima možete da upotrebite svoju mentalnu i fizičku pokretljivost, pronicljivost, elokvenciju i snalažljivost, a prilika za to ukazaće vam se već posle 5. januara. Tog dana, vaš vladalac Merkur, ulazi u astrološku kuću novca, zbog čega ćete biti u mogućnosti da se dogovarate o novim poslovnim aranžmanima. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, nemojte da pokrećete privatni biznis, a u vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

 

Ljubav Privlače vas neosvojive tvrđave, a od partnera, uglavnom, očekujete da vas zabavlja i da uvek toleriše vaše promene raspoloženja. Međutim, situacija do kraja decembra ne ide vam u prilog, budući da će voljena osoba očekivati da pokažete nešto više razumevanja za nju. Posle 7. januara, kada Venera, simbol ljubavi, ulazi u kuću emocija, slobodni predstavnici vašeg znaka, mogu da upoznaju šarmantnu osobu na nekoj proslavi.

 

Zdravlje Smanjite unos šećera.

 

 

RAK 

Posao Praktična crta vašeg karaktera doći će do punog izražaja već posle 1. januara, kada Merkur, planeta logike i komunikacije, ulazi u astrološko polje partnerskih odnosa, donoseći vam nove ponude.

Kada Mesec utiče na ljubav

U drugoj polovini perioda, dogovori sa strancima iz prekookeanskih zemalja donose vam povećanje prihoda. Pošto volite sigurnost, neće vam biti teško da se u poslednjoj sedmici perioda bavite i nekim monotonim poslovima, samo zato što ćete od njih imati finansijsku korist.

 

Ljubav Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su Meseca, simbola emocija, porodice i doma, zbog čega vam mnogo znači podrška emotivnog partnera. Do kraja decembra, muški Rakovi rođeni u prvoj dekadi biće u potrazi za nekim ko će brinuti o njima, dok će dame Račice pokazati majčinski odnos prema partneru. U drugoj polovini perioda, voljena osoba potrudiće se da vam pokaže koliko joj značite, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

 

Zdravlje Stomačne tegobe.

 

 

LAV 

Posao Posedujete veliku ambiciju i jaku volju, a takođe ste i odličan organizator, zbog čega ćete posle 1. januara, kada Mars ulazi u znak Ovna, preuzeti stvar u svoje ruke. Sve što ste do tada planirali dobiće mnogo više smisla, pa ćete moći da realizujete većinu poslovnih poduhvata. U vreme delimičnog pomračenja vašeg vladaoca Sunca, oko 6. januara, obratite pažnju na odnos sa saradnicama i koleginicama. Prva Mesečeva četvrt, 14. januara, opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

 

Ljubav Volite da dominirate u vezi, a od partnera očekujete da vam se prilagodi, mada posle 6. januara neće biti tako, budući da Uran, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, kreće direktnim hodom. Zbog toga voljena osoba može pokušati da vam nametne svoje stavove i mišljenje, naročito ukoliko se radi o nekom vatrenom znaku. Slobodni Lavovi, u poslednjoj nedelji perioda, mogu da upoznaju Vagu ili Vodoliju.

 

Zdravlje Moguće oscilacije krvnog pritiska.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3