VLADAVINA JARCA DO 20. JANUARA: Devicu privlači ZAUZETA osoba, Ovan u OKOVIMA ljubomore, a jedan znak čeka ljubav na PRVI POGLED…

VLADAVINA JARCA DO 20. JANUARA: Devicu privlači ZAUZETA osoba, Ovan u OKOVIMA ljubomore, a jedan znak čeka ljubav na PRVI POGLED…

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1



DEVICA 

Posao Vaš znak je pod uticajem Merkura, planete logike, zbog čega će vaša inteligencija, spretnost i elokvencija, posle 5. januara, kada ova planeta ulazi u astrološko polje kreativnosti, biti u prvom planu. U vreme delimičnog pomračenja Sunca, oko 6. januara, uspećete da se dogovorite u četiri oka o poslovnom poduhvatu sa partnerima iz inostranstva. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem astrološkom polju posla, 14. januara, klonite se konflikata sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Teško sklapate poznanstva, zameraju vam na hladnoći i distanciranosti ali zvezde će vam, do kraja godine, ipak biti naklonjene. Velike su šanse da u poslednjoj nedelji decembra upoznate nekoga ko će vas zaintrigirati do te mere da nećete moći da prestanete da mislite o toj osobi. Posle 7. januara, kada Venera, planeta ljubavi, ulazi u znak Strelca, može da vam se udvara neko ko je zauzet, ukoliko ste rođeni u prvoj dekadi.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

VAGA 

Posao Vaš znak je poznat po veštini diplomatije i sposobnosti taktiziranja, koje će doći do punog izražaja u prvoj polovini perioda. Od vaše procene zavisiće uspeh saradnje sa strancima ili osobom koja često putuje, zbog posla. U vreme delimičnog pomračenja Sunca, oko 6. januara, izbegavajte kupoprodaju nekretnina i ugovaranje građevinskih poslova. Pozicije Merkura i Urana, vladalaca astroloških kuća inostranstva i kreativnosti, donose vam mogućnost povećanja prihoda.

Ljubav Pod uticajem ste vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i novca, čija pozicija sredinom perioda najavljuje mogućnost susreta sa starom simpatijom. Od 1. januara jača uticaj Marsa, vladaoca kuće ljubavi, kada vas očekuje susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Posle 6. januara, Uran kreće direktnim hodom, što vas može postaviti u situaciju da morate da birate između dve osobe koje će podjednako okupirati vašu pažnju.

Zdravlje Čuvajte se respiratornih infekcija.

ŠKORPIJA 

Posao Malo ko može da vas nadmaši kada se usredsredite na neki cilj, što će vašoj konkurenciji, po ko zna koji put, postati jasno posle 5. januara, kada Merkur, planeta biznisa i komunikacija, ulazi u vaše astrološko polje posla.

Mars i finansije

Budući da vaš vladalac Mars, simbol akcije, od 1. januara, prelazi preko polja finansija, očekuje vas naporan period, ali i veća zarada. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, rastu šanse za obnovu saradnje sa partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Kriterijumi su vam vrlo visoki, zbog čega vašu pažnju, pogotovo u ovom periodu, ne može da privuče bilo ko. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, kada i Uran kreće direktnim hodom, poziv od nekoga ko stiže s nekog puta ili iz inostranstva, može da vam promeni život. Posle 7. januara, kada Venera ulazi u drugu astrološku kuću, preko poslovnih kontakata očekuje vas susret sa vrlo šarmantnom osobom.

Zdravlje Provodite više vremena sa prijateljima.

STRELAC 

Posao Pod uticajem ste vašeg vladaoca Jupitera, planete srećnih okolnosti i kontakata sa strancima, koji posle 12 godina prelazi preko vašeg znaka donoseći vam nove poslovne šanse. Ojačana pozicija Marsa, simbola inicijative, posle 1. januara sportistima i umetnicima donosi nove ponude i mogućnosti da iskažu svoj kreativni potencijal. U vreme pomračenja Sunca, 6. januara, izbegavajte kupoprodaju nekretnina, a 14. januara, u vreme prve Mesečeve četvrti, dogovore sa strancima.

Ljubav Aspekti Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, posle 5. januara, govore o mogućnosti da upoznate osobu koja nosi uniformu na radu. Direktan hod Urana, simbola više sile, preko kuće ljubavi, posle 6. januara, najavljuje odlazak na zajednički ut sa partnerom. Sa Venerom, planetom lepote, ljubavi i novca u vašem znaku, posle 7. januara, bićete magnet za suprotni pol, zbog čega će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu.

Zdravlje Konzumirajte biljne čajeve.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3