DNEVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija planira put, Ovan u ljubavnoj oluji, Devica srećna, Jarac iznenađen…

DNEVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija planira put, Ovan u ljubavnoj oluji, Devica srećna, Jarac iznenađen…

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Odnosi sa nadređenima nisu na zadovoljavajućem nivou. Čak i ako nije do vas, ne zaboravite vašu ulogu i mesto. Pokušajte da se držite po strani kada su izvesni zahtevi u pitanju. Veče provedite sa partnerom ili porodicom, ali ne preporučuje vam se ostajanje kod kuće. Najlakše ćete se opustiti uz muziku i čašu dobrog vina.    

ŠKORPIJA

Neko društveno okupljanje vezano za vašu profesiju bi moglo da vam omogući kontakt sa nekim interesantnim ljudima. Nemojte se iznenaditi ako zapazite nekog ko bi mogao emotivno da vas zainteresuje! Na vama je da odlučite da li želite da se upustite u nešto više ili da sve ostane na nivou dobre zabave. Ne opterećujte se previše šta bi bilo kad bi bilo.    

STRELAC

Partnerski odnos u koji ste se pre nekog vremena upustili bi danas mogao da pređe na viši nivo. Hemija između vas dvoje je izuzetno jaka, a pritom ste kompatibilni na mnogim životnim poljima. Danas biste mogli da iskusite strast kao nikada do sada! Ne bi bilo loše da započnete razgovor o budućnosti vaše veze. Pored sebe imate odličnog sagovornika.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3