DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija pravi grešku, Raku stiže zanimljiva poruka, Devicu čeka uzbudljiv dan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija pravi grešku, Raku stiže zanimljiva poruka, Devicu čeka uzbudljiv dan…

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti emotivniji nego što je to za vas uobičajeno. Vrlo lako će vas poremetiti pesma koja vas podseća na staru ljubav, ili ćete je sresti u prolazu. Nemojte to uzimati suviše tragično. Ako ste u vezi, objasnite partneru kako se osećate i stavite mu do znanja da vam je potrebna pažnja i ljubav. Tako ćete sprečiti da budete povređeni.
 
 

BIK

Ako ste u poslednje vreme imali sumnje po pitanju ljubavi partnera prema vama i uopšte po pitanju vaše veze, danas ćete napokon da se opustite. Zvezde vam donose sigurnost i samopouzdanje koje vam je nedostajalo. Pored toga, ako ste se pitali da li su vaše emocije uzajamne, danas ćete i za to dobiti potvrdan odgovor. Uživajte!
 
 

BLIZANCI

Vi se zalažete za slobodu izražavanja. Međutim, mogli biste se danas naći u neprijatnoj situaciji, jer ćete svoja najdublja osećanja izneti ljudima koji vas neće razumeti. Neke stvari je bolje zadržati za sebe. Ako imate nešto da kažete, neka to bude direktno partneru u četiri oka. Govorite iz srca i budite iskreni.
 

 

RAK

Danas ćete dobiti poruku vezanu za vaš ljubavni život od neke osobe čije mišljenje vam veoma mnogo znači. U odnosu sa osobom do koje vam je stalo, štedite reči i svoje emocije iskažite delima. Danas vam zvezde šalju specijalnu energiju. Svaki vaš pokret i gest odisaće magijom i imaćete neverovatu moć da iskažete najdublja osećanja.
 
 

LAV

U odnosu vas i vašeg partnera iako nedostaje strast, realna ljubav ipak postoji. Nemojte da vas to brine. Emocije koje nosite u sebi možda nisu naročito zapaljene, ali su duboke i čiste. Budite ljubazni i nežni prema svom partneru. Danas je povoljan dan da produbite odnose i popravite kvalitet veze.
 
 

DEVICA

Danas vam planete nameću uzbudljiv dan po pitanju ljubavi, koji će u isto vreme biti i sladak i kiseo. Sve zavisi od načina na koji ga vi budete posmatrali. Ako budete očekivali previše ozbiljnosti od partnera, mogli biste se razočarati. Budite opušteniji i zabavljajte se. To je najbolji način da se zaštitite od razočarenja.
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3