Jedan znak čeka LJUBAV NA PRVI POGLED… Ova tri znaka čeka VELIKA SREĆA do kraja nedelje!

Jedan znak čeka LJUBAV NA PRVI POGLED… Ova tri znaka čeka VELIKA SREĆA do kraja nedelje!

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Prema Zodijaku ova tri znaka će imati najviše sreće do kraja nedelje na polju karijere i ljubavi. Škorpija je u Veneri do 7. januara pa će doneti prave zavrzlame…

U pitanju su Lav, Škorpija i Ribe…

 

LAV

Lavovi će o kraja ove nedelje imati lepe prilike što se tiče posla i karijere. Imaćte mogućnost da dodatno zaradite novac i da postignete određeni uspeh. U petak su mogući manji nesporazumi ali će se sve samo rešiti. Moćete očekivati priliv novca neočekivano, a tam će vam dobro doći.

 

Ukoliko imate privatni posao, pokušajte promeniti strategiju poslovanja ili uvedite neke novine. Potrebno je osveženje i novina u poslu za dalji napredak i bolju zaradu. Nekada je neophodno nešto izmeniti ili uvesti neke nove stvari kako bi posao bolje napredovao a mogućnost zarade bila što veća.

 

U ljubavi oni koji su u vezi doživeće veoma lepe trenutke u toku nedelje. Uživaćete u ljubavi sa partnerom i bićete jako srećni. Veselje vas čeka do kraja nedelje  jedne lepe vesti. Za vikend  će biti dosta zanimljivih trenutaka, zaista ćete uživati.

 

Oni koji su sami još uvek do kraja ove nedelje upoznaće jednu osobu koja će ih jako privući na prvu. Nećete moći da skinete oči s nje a ni ona s vas. Jake emocije će se probuditi u vama, i doživeće posebne trenutke.

 

 

ŠKORPIJA

Prva nedelja u godini doneće vam nove mogućnosti na polju karijere, pa ako budete dovoljno aktivni moži ćete da ostvarite dodatnu zaradu. Lepe prilike vas očekuju samo ih pametno iskoristite. Za vikend stiže novac od nekih zaostalih dugovanja ili nečeg sličnog.

 

U ljubavi pred vama jako zanimljiva nedelja ukoliko ste slobodni. Pratiće vas sreća cele nedelje a vi ćete naprosti sijati. U subotu možete očekivati jedne zanimljive vesti koje će doći do vas preko jednog prijatelja. Jedna osoba je potajno zaljubljena u vas, a to će vas jako iznenaditi ali i obradovati.

 

Za vikend očekujte konkretnija dešavanja. Imaćete prliku da se pokažete u punom sjaju, plenićete pažnju suprotnog pola i jednostavno ćete uživati. Imaćete priliku da birate između dve osobe i nećete biti sigurni šta je pravi izbor. Slatke muke vas očekuju ali uvek je bolje kada vi možete da birate nego kada biraju vas.

 

Sve će zavisiti od vas, i sve zavisi šta tražite trenutno u ljubavi. Ako ništa bar se dobro zabavite.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2