Ljubav do KRAJA JANUARA: Ovna očekuje fatalan susret, Bik neka se čuva ljubomore, a Vagi kraj meseca donosi nešto NEVEROVATNO…

Ljubav do KRAJA JANUARA: Ovna očekuje fatalan susret, Bik neka se čuva ljubomore, a Vagi kraj meseca donosi nešto NEVEROVATNO…

3. siječnja 2019. Off By Admin 1

Saznajte šta vaš znak očekuje u januaru 2019. godine na polju ljubavi…

 

OVAN

Venera pravi pozitivan trigon tokom prvih par dana januara 2019. godine i obećava sreću u ljubavi. Mogli bi se previše držati svoje tvrdoglavosti i tvrdoglavog pristupa prema partneru. Kako bilo, ako vam partner stane na put, mogli biste zaista i preterati. Imaćete potrebu činiti stvari na način na koji vama odgovara, ali ne samo to, nego ćete morati osetiti ponos. Savetujemo da budete ljubazni i da pažljivo slušate voljenu osobu. Oko 6. januara već ćete imati jasnu viziju onog što želite. Možda ćete osetiti potrebu da krenete u lov na svoje snove. Dobra vest je da se stvari, koje su krenule nizbrdo, mogu preokrenuti na bolje i imati pozitivan ishod oko 23. januara. Ako zbog navedenog dođe do prekida veze do tog datuma, ukazaće vam se prilika za novu ljubavnu vezu. Upoznaćete puno novih ljudi, a zadnja nedelja može biti odlučujuća. Uprkos dobrom raspoloženju biće mudro da pripazite na svaki korak. Ovnovi koji imaju porodicu uživaće u pažnji. Članovi porodice ceniće vas zbog onog što vi jeste. Iskoristite ovako pozitivne trenutke i uzvratite ljubav porodici. Ono što ćete spoznati tokom ovog perioda je važnost primanja i davanja.

 

BIK

Venera je u Škorpiji do 7. januara 2019. godine, što znači da imate nedelju dana za bavljenje osećajima pre nego vas zahvati nova klima koja je više usmerena na posao i ostvarenje ličnih ciljeva u budućnosti. Nemojte zanemariti voljenu osobu i članove porodice. Imajte na umu da vam je porodica najveća podrška kada se radi o poslovnim ciljevima. Krajem meseca može doći do napetosti, ali one će biti minimalne ako se postavite kako treba. Ako ste u vezi, u zadnjim danima meseca strast će biti jaka i vaš odnos će biti otvoreniji, te ćete oboje težiti ostvarenju bliskijeg odnosa i jačoj povezanosti. Krajem meseca ovo može imati visoku cenu: ljubomora, sumnja i zato se malo povucite! Ako niste u vezi, prvih dana meseca bićete privlačni na misteriozan način, šarmantni, zatim će se vaše emocije širiti i omogućiti vam da lakše dotaknete druge. Iskoristite povoljne okolnosti, izađite i družite se. Putovanje vam može doneti novu ljubav.

 

BLIZANCI

Januar 2019. godine je društveno aktivan mesec za Blizance. Veze Blizanaca biće harmonične i ispunjene ljubavlju. Ipak, moguće su promene raspoloženja, pa pripazite na ponašanje. Budite strpljivi. Mars vam donosi puno energije i želećete odnos sa voljenom osobom da pomerite na novi nivo. Težićete zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. Osećaji će biti snažni i lakše ćete naći zajedničko tlo. Odnos s mlađim članovima porodice ili sa decom biće sjajan. Odigraćete važnu ulogu u porodici i osigurati da se članovi porodice dobro slažu. Ako niste u vezi, ovo je sjajan mesec za nova poznanstva i za nove ljubavne prilike. Osvajaćete s lakoćom. Posebno nakon 7. januara zvezde će vam se nasmejati, pa iskoristite prilike koje su pred vama. Venera vam daje šarm, a posebno bi vas mogli privući vatreni znakovi.

 

RAK

Ovo je hladna zima, ali vruća ljubav! Venera pravi harmoničan aspekt početkom meseca i to je najpovoljniji period za ljubav. U prvom planu ovaj mesec biće vaše ambicije, porodica i karijera. Povoljan je period i za kupovinu i mogli bi se iznenaditi dobijenim darovima. Možda ćete renovirati ili kupovati stvari za dom sa partnerom. Poželećete da ovo potraje zauvek. Za neke ljubav može doći do kraja, a za neke rasti iz dana u dan. Za neke ovo možda nije najuzbudljiviji period, ali uspećete da prođete kroz njega. Za većinu Rakova može doći do neslaganja povremeno tokom januara 2019. godine, ali obostrano ćete se truditi da popravite stvari i održite harmoniju u odnosu. Ako niste u vezi, prva nedelja januara najpovoljnija je za vas i tada biste mogli osvojiti par srdaca. Bićete zavodljivi. Nakon tog perioda moraćete da se prilagodite okruženju koje će povremeno na vas delovati uznemiravajuće, ali takve okolnosti mogu doneti zanimljive odnose na koje ni ne pomišljate.

 

LAV

Kuća ljubavi Lava dominira tokom januara 2019. godine. Venera je u opoziciji do 7. januara 2019. godine. Do tada su moguće napetosti zbog ljubomore i borbe moći. Nemojte gubiti vreme i energiju na takve igrice. Umesto toga razgovarajte o idejama koje imate, jer ih zajedno možete i ostvariti. Budite obzirni prema voljenoj osobi, prijateljima i članovima porodice. Nije uvek lako kontrolisati se, ali je to bolje, nego da se kasnije suočavate sa lošim ponašanjem  drugih prema vama. Nakon tog perioda bićete spontaniji i romantičniji. Ako ste u braku, uživaćete u druženju sa voljenom osobom, a moguća je i prinova. Ako ste u dugoj vezi, bićete spremni stupiti u bračne vode. Ako niste u vezi, nakon 7. januara mogli bi ostvariti svoje ljubavne snove i zaploviti u dugu vezu. Naravno, od vas zavisi koliko ćete se potruditi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3