Ljubav do KRAJA JANUARA: Ovna očekuje fatalan susret, Bik neka se čuva ljubomore, a Vagi kraj meseca donosi nešto NEVEROVATNO…

Ljubav do KRAJA JANUARA: Ovna očekuje fatalan susret, Bik neka se čuva ljubomore, a Vagi kraj meseca donosi nešto NEVEROVATNO…

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

Očekujte aktivan ljubavni život tokom januara 2019. godine zbog uticaja Saturna. Na ljubavnu vezu gledaćete jako ozbiljno. Ako ste u dugoj vezi očekujte produbljenje odnosa. Koncentrisaćete se na detalje, odnosno ponekad od drveta nećete videti šumu. Zbog toga ovaj mesec odustanite od kritikovanja, jer vrlo lako možete povrediti voljenu osobu i ljude oko sebe. Odustanite od perfekcionizma i prihvatite nesavršenost. Ako niste u vezi, mogli bi se zaljubiti na poslovnim ili društvenim okupljanjima. Do 7. januara bićete zavodljivi, ali nagrada dolazi malo kasnije. Duboko udahnite i nemojte se uvrediti na svaku sitnicu. Pripazite, jer vam Venera u Strelcu donosi preterane želje, pa su moguće i frustracije. Barem jednom ostavite prostora za sreću – jer ne možete sve kontrolisati. Veza u koju uđete u ovakvim okolnostima mogla bi postati ozbiljna veza. Sve dok ste racionalni, sve će biti u redu i ostanite takvi neko vreme, jer ako odjednom poželite biti na Mesecu, neizbežno je razočaranje.

VAGA

Porodični problemi i traženje rešenja biće glavne teme tokom januara 2019. godine. Najviše vremena posvetićete članovima porodice i prijateljima, pa će karijera na neko vreme biti u senci. Rešenja ćete naći i učvrstiti odnose sa voljenom osobom i sa članovima porodice. Scenario koji možete očekivati je dosta međusobnih svađa, previše toga izgovorenog, ali na kraju ostvarujete mirnu atmosferu. Ono što je dobro je da ćete puno naučiti jedno o drugome. Malo intelektualnog rivalstva je dobro i ubrzo ćete zajedno poraditi na konkretnim, dugoročnim planovima za budućnost. Ako niste u vezi, nakon 7. januara Venera će vas ohrabriti da izađete i da se zbližite sa osobama oko vas. Kroz veću bliskost, bilo s nekim iz susedstva ili iz poslovnog okruženja, može doći do ljubavnih iskrica, a najveće iznenađenje dolazi u zadnjoj nedelji u mesecu.

ŠKORPIJA

Odnos sa članovima porodice biće sjajan tokom januara 2019. godine. Voljena osoba uživaće u dobijenoj pažnji. Venera i Mesec u vašem znaku donose harizmu kakvu niste nikad pre imali. Imate dovoljno vremena da podvučete crtu i ulovite svoje snove. Ljubav je u vazduhu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, praktična pitanja će malo po malo zavladati nad emocijama i oboje ćete poraditi na zajedničkim ciljevima. Delovaćete zaista kao jedno. Biće istinski strastvenih trenutaka, ali puno više konstruktivne akcije. Sve dok ste zajedno, možete ostvariti velike stvari. Poradićete na svom imadžu kako biste bili dobar uzor. Ako ste sami, vaša snaga privlačnosti poprimiće nove boje optimizma i ljubaznosti. Vaš šarm će biti manje mističan, više spontan i omogućiće vam da privučete nove osobe u svoju blizinu, posebno krajem meseca. Pripremite se za posebna iskustva!

STRELAC

Ne samo da ćete biti uspešni na polju ljubavi tokom januara 2019. godine, nego i na polju karijere i finansija. Jasno je da ljubav i porodica dolaze na prvo mesto. Bićete prisutni i znatiželjni oko svih događaja koji direktno ili indirektno utiču na vaše odnose sa najbližima. Odnos sa voljenom osobom biće sjajan. Voljena osoba osećaće se cenjeno i voljeno svakog dana ovog meseca, jer ćete vi tako odlučiti i davati joj do znanja. Ovo je predivan mesec za ljubav. 7. januara Venera se sastaje sa Jupiterom u vašem znaku. Sada je pravo vreme da poradite na vašem odnosu. Atmosfera je sjajna i donosi vam sve što treba za nezaboravne ljubavne trenutke. Ako niste u vezi, pred vama je puno novih prilika i moći ćete birati. Vaš šarm, sjaj u očima, dobrota i ljubav u grudima oboritće sa nogu. Jedini je problem koga odabrati. Upoznaćete nove prijatelje, graditi nove veze, istraživati nova i nepoznata mesta – i mogli biste upoznati onu ili onog pravog!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3