Ljubav do KRAJA JANUARA: Ovna očekuje fatalan susret, Bik neka se čuva ljubomore, a Vagi kraj meseca donosi nešto NEVEROVATNO…

Ljubav do KRAJA JANUARA: Ovna očekuje fatalan susret, Bik neka se čuva ljubomore, a Vagi kraj meseca donosi nešto NEVEROVATNO…

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Dom, porodica i ljubav biće na prvom mestu tokom januara 2019. godine. Puno energije ćete utrošiti u to da poboljšate svoj svakodnevni zajednički život. Venera je u pozitivnom položaju, pa možete očekivati harmoničan period za ljubav. Saslušajte što vam voljena osoba govori, posebno kada vam daje savjet vezan za posao ili finansije, jer vas taj savet može poštedeti gubitka. Iznenadite voljenu osobu lepom gestom i dajte joj do znanja koliko vam je stalo. Oni koji nisu u vezi, nisu previše opterećeni sa tim, jer imaju nekoliko stvari da obave pre nego što mogu biti dostupni ili se odluče posvetiti potencijalnom partneru ili partnerki. Nemojte zaboraviti na zabavu i ljubav. Ipak, u poslednjoj nedelji u mesecu iz prijateljskog odnosa može se razviti ljubav.

VODOLIJA

Ljubavni život tokom sjanuara 2019. godine biće harmoničan. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razrešiti. Poteškoće i napetosti možete očekivati u prvoj nedelji januara. Nakon toga situacija se preokreće vama u korist, atmosfera će biti prijatnija, a optimizma i dobre volje neće nedostajati. Spontani osećaji ponovno će vas zbližiti. Vreme je da s voljenom osobom malo pobegnete od svega i da se posvetite jedno drugome. Ovo je pravi trenutak za buđenje starih strasti. Razgovori donose iznenađujući preokret i bude znatiželju. Ako niste u vezi, nakon 7. januara imaćete sve potrebne karte za osvajanje u svojim rukama. Imaćete sreću, energije, dobro raspoloženje i samo od vas zavisi ishod. Moguće je da ćete upoznati posebnu osobu, sasvim neočekivano.

RIBE

Do 7. januara 2019. godine Venera u Škorpiji hrani plamičke strasti, a zvezde stavljaju ograničenja, pa može doći do frustracija. U tom periodu ostanite hladne glave i nemojte se predati nezadovoljstvu. Ako očekujete previše od veze u kojoj ste, mogli bi se razočarati. Možda je vreme da stanete sa obe noge na tlo. Mesec i Venera vas štite, nude trenutke sreće i donose nove prilike. Ali, kako bi to ostvarili, morate biti umereni i disciplinovani, jer vas Jupiter može pogurati u razna preterivanja, divlje strasti i utopijske ideje. Znajući ovo, dopustićete Suncu i Merkuru iz Jarca da vas vode i ostaćete trezveni, a zatim ćete moći prošlost ostaviti iza sebe i graditi budućnost sa veseljem. Moguće je krenuti iznova. Ako niste u vezi, nije problem vaša atraktivnost, nego čežnja da sve isprobate. Ako ne kontrolišete  svoja dnevna sanjarenja i iluzije o ljubavi, nećete ostvariti ispunjavajuću i dugotrajnu vezu. Najvažnije od svega, morate razmisliti o svojim kriterijumima.

Izvor: Tarot horoskop

Stranice: 1 2 3