Tri PARA u Zodijaku koji se LUDAČKI VOLE! Ako uspiju pobediti SVE PREPREKE, njihova će LJUBAV TRAJATI ZAUVEK

Tri PARA u Zodijaku koji se LUDAČKI VOLE! Ako uspiju pobediti SVE PREPREKE, njihova će LJUBAV TRAJATI ZAUVEK

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Ovi parovi u Zodijaku se jako privlače i ljubav između njih može da bude snažna. Ukoliko prebrode sve prepreke zajedno imaće najveću sreću u ljubavi.

 

DEVICA I VODOLIJA

Ova dva znaka u horoskopu su jako različita po pitnanju stavova i drugih stvari u životu. Ipak Devicama su Vodolije jako privlačne pa ukoliko se spoje, ona će dati sve od sebe da zavede Vodoliju svojim lepim manirima.

 

Vodolije će kod Device najpre pasti na dobrodu duše i praktičnost, jer oni više cene kakav je čovek u duši nego fizički izgled.

 

Ova dva znaka nemaju problem da se privuku međusobno, ali do problema dolazi jer je Vodolija slobodnog duha i neustrašiva, za razliku od Device koja sve gleda sa oprezom.

 

Device u ovoj vezi će naići na veliku podršku i razumevanje Vodolije, i iako su oba znaka tvrdoglavi u vezi i svako vuče na svoju stranu ovaj par Zodijaka ima veliku strast i ljubav koja ih povezuje. Ukoliko su oboje jaki da pobede neke prepreke i razlike u mišljenju ova veza može potrajati zauvek.

 

STRELAC I RIBE

Dva sveta, dve suprotnosti. Strelac znak koji uvek uzima od života šta mu se nudi, neustrašiv i odmeren. Ribe osećajne maštaju o pravoj ljubavi i nežnosti u vezi. Ipak ovaj par kad se spoji između njih su toliko jake emocije da sve prepreke padaju u vodu.

 

Ribe će biti očarane jednim Strelcem i u njemu će vide nekoga s kim će moći da se vode kroz život.

 

On imak u Ribama vidi neizmernu nežnost i to ga jak privlači. Problem nastaje kada Riba pokuša da Strelca obuzda i da ga smiri. Ako ga grčevito drži i želi samo za sebe on će otići i naći nekoga ko ga neće gušiti.

 

Ova veza ima velike potencijale da uspe ako se oba znaka prilagode jer je ljubav i emocija između njih ogromna. Najveći problem je što oni ne komuniciraju dovoljno i ne pričaju otvoreno o osećanjima.

 

Ovo je jedan buran spoj, ova veza je dinamična i turbulentna sve dok se ovaj par ne prilagodi jedno drugom i ne stekne poverenje. Onda ima sve šanse da bude prava ljubav koja traje do kraja života.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2