BURMA koju izabereš otkriće tvoj LJUBAVNI PUT i šta te očekuje u BRAKU

BURMA koju izabereš otkriće tvoj LJUBAVNI PUT i šta te očekuje u BRAKU

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Odaberi burmu koja ti se najviše sviđa i otkrij kakva si u ljubavi i šta te očekuje u braku…

 

BURMA BROJ 1

Izbor broj jedan govori nam da si ti jako prefinjena i inace u zivotu si perfekcionista. Volis da sve tece glatko i kad naidjes cak i na manji problem ti se izgubis. Zanimljivo kod tebe je sto ti unaprijed reagujes i cesto ti ta taktika uspjeva ali zato kad te zivot iznenadi ti se zaledis. Izbalansiraj malo svoju energiju, jer tako je i u ljubavi. Ako ne naucis da se prilagodis i zivis sa kompromisom imaces tezak brak, jer znas da ces da sa NJIM dijelis i dobro i lose. Ako uspijes da nadjes nacin da malo usporis sa svojim fiks idejama bice ti jako lijepo i bices srecna i zadovoljna.

 

Tebe čeka borba u braku, ali će puno stvari zavisiti od tebe same. Tako da nemoj da kloneš već se izbori za svoju sreću. Nemoj dozvoliti da odustaneš jer sve ono što te može usrećiti nalazite u tebi samoj.

Znači uzmi konce u svoje ruke i iskroji sudbinu sebi kako ti želiš. Niko nije osuđen da pati a da se ne bori. Tvoje jako srce će uspeti da pronađe sreću ako nauči da se izbori za sebe.

 

AVANTURISTA

 

BURMA BROJ 2

Ti si jedna razigrana dusa, zeljna novih avantura iznova i iznova, volis putovanja, volis otkrivati nove stvari koje nisi probala, uzivas u novim poznanstvima.

 

Kod tebe je jedini problem sto malo ko moze da te prati, i cesto odmah u startu odustaju od tebe. Jaka si. To je tvoja sreca. prekaljena. Veliku snagu nosiš u sebi i tebe malo šta može slomiti. Suđena ti je burn ljubav i turbulentan brak koji ć ebiti praćen ljubbomorom. Treba ti jak muškrac koji će moći da se nosi s tobom i da te zaštiti u svakom trenutku.

 

Zato nemas razloga za brigu nego nastavi svojim tempom sve dok uzivas u tome i dok ti prija jer ces na svom putu sresti nekog ko je dominantniji i jaci i naprosto ce to biti to. Zivjecete bas onako kako si ti uvijek zamisljala da imas nekog i da bi voljela, samo ostani svoja, jer si posebna.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2