DNEVNI HOROSKOP za 5. januar: Devici stižu šokantne vesti, Strelcu ljubav na kocki, a OVAJ znak će se JAKO RAZOČARATI…

DNEVNI HOROSKOP za 5. januar: Devici stižu šokantne vesti, Strelcu ljubav na kocki, a OVAJ znak će se JAKO RAZOČARATI…

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vas očekuje peti dan u novoj godini..

Dnevni horoskop za 5. januar 2019.godine!

 

OVAN

Očekuju vas izvesne promene koje će se najviše odraziti na posao i karijeru. Ako ste u mogućnosti da nekome pomognete, učinite to. Vratiće vam se. U ljubavi male konfuzuje, u raskoraku ste s partnerom. Morate oboje pokazeti više razumjevanja i tolerancije jedno prema drugom.

 

 

BIK

Bikovi će biti sanjalački raspoloženi ali neće baš naići na odobravanje kod partnera. Razmislite o svojim željama i da li su i koliko realne. Budite popustljiviji malo prema osobi koju volite. Na poslu moguće iznenadne vesti koje bi mogle poremetiti ustaljeni tok događaja.

 

 

BLIZANCI

Blizance čeka lep i zanimljiv dan. Prvo ćete primiti lepe vesti a uspeh je neminovan što se tiče posla. Uspećete u svojim naumima i željama da stignete do određenog cilja. U ljubavi slobodni imaju šansu za lepo poznanstvo, zauzeti bi trebali malo više pažnje posvetiti partneru.

 

 

RAK

Mnogi Rakovi mogli bi danas doživeti razočarenje u ljubavi. Oni u vezama neka obrate pažnju na partnera naročito ako ste se udaljili u zadne vrijeme. Očekuje vas konfuzan dan ali je jako važno da ostanete hladne glave. Nemojte brzati sa odlukama.

 

LAV

Lavovi mogu očekivati priliv novca iz inostranstva. U ljubavi jako dinamičan dan. Mnogi će se naći u dilemi između dve osobe pa bi bilo dobro da ne radite još ništa po pitanju toga, dok ne budete skroz sigurni u svoja osećanja.

 

DEVICA

Device će biti promenljivog raspoloženja pa će jedan čas misliti i željeti jedno a već u drugom trenutku nešto drugo. Očekujte iznenadne vesti koje bi mogle da budu pravi šok za vas. Najbolje bi bilo da se danas malo primirite i sačekate bolje vreme da reagujete.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3