DNEVNI HOROSKOP za 5. januar: Strelac otkriva tajnu, Jarcu stiže novac, Vodolija uživa, Lavu se smeši nova ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 5. januar: Strelac otkriva tajnu, Jarcu stiže novac, Vodolija uživa, Lavu se smeši nova ljubav…

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti i izazvani od nekog kolege koji vam se divi, ali vam pomalo i zavidi. Ovo će za vas biti veoma interesanto. Uskoro bi se moglo dogoditi da postanete sjajni prijatelji. U večernjim časovima će vaš mozak biti jako napet. Vodite računa da se ne posvađate sa nekim i nađite način da se opustite.
 
 

BIK

Vi ste po prirodi plemenita i saosećajna osoba. Danas ćete verovatno biti preokupirani nekim svetskim problemom kao što je glad ili zagađenost okoline. Nemojte opterećivati druge ljude time. Pokušajte da shvatite da vi ne možete spasiti svet i opustite se.
 
 

BLIZANCI

Danas ćete biti opsednuti ljubavnim životom. Nećete biti naročito realni pa povedite računa da ne napravite problem bez potrebe. Vaše umetničke sposobnosti su veoma izražene, pa ne bi bilo loše da svoje emocije usmerite ka kreativnom radu i iskoristite ih na pozitivan način. Ovo je najbolje rešenje za vas.
 

 

RAK

Danas se osećate posebno emotivno i puni ste strasti, pa ćete želeti da provedete ovaj dan sa osobom koja je bliska vašem srcu. Što se novca tiče, sve je u najboljem redu i tako će ostati i u budućnosti. Vaše psihičke snage i intuicija u popodnevnim časovima biće na visokom nivou. Slobodno se oslonite na njih.
 
 

LAV

Danas je povoljan dan da poboljšate stvari na ljubavnom planu. Ako ste sami imate šanse da upoznate neku interesantnu osobu. Ako ste, pak, u vezi, verovatno ćete je podići na jedan novi, viši nivo. Što se tiče prijateljskih odnosa, vodite računa koliko su oni iskreni. Vi slepo verujete a moglo bi se dogoditi da neko drugi i ne toliko kao vi.
 
 

DEVICA

Danas je idealan dan za kreativne poduhvate. Vi imate jako puno ideja. Danas je pravo vreme da se odlučite na jednu i sprovedete je u delo. U poslepodnevnim časovima očekuje vas nalet emocija, pa nemojte donositi važne odluke da se kasnije ne biste pokajali.
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3