DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. januar: Ribama stiže sreća, Devica kreće u lov, Jarac pravi grešku, Vaga otkriva tajnu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. januar: Ribama stiže sreća, Devica kreće u lov, Jarac pravi grešku, Vaga otkriva tajnu…

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas će zvezde učiniti da se osećate kao da ste centar sveta. To bi moglo negativno da se odrazi na vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, obratite pažnju i na potrebe partnera, a ne samo na svoje lične želje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da nekoga značajnog upoznate u teretani ili na nekim drugim slobodnim aktivnostima.
 
 

BIK

Da li ste već duže vreme nezadovoljni? Ako ste pokušavali da svoju trenutnu situaciju u ljubavi i vezi dovedete u red, ili ako ste želeli da napravite neke promene, danas je pravi dan za to. Ljubav je nešto što treba da vam ispunjava život, a ne da vam uzima pozitivnu energiju i da vas lomi emotivno i psihički.
 
 

BLIZANCI

Trenutni položaj planeta vas postavlja danas u prilično vedro i romantično raspoloženje. Ako ste se pitali da li je osoba koja vam je interesantna vredna truda, danas poslušajte svoje srce. Vi ste po prirodi intuitivni. Ako osetite duboko u sebi da je sve u redu, slobodno se opustite. Budite prirodni i šarmantni.
 

 

RAK

Ovo nije dan stvoren za maštanje o toplom porodičnom domu i za žaljenje što ga nemate. Dosta ste očajavali i čekali da se vaš partner smiluje da nešto uradi po pitanju vaše veze. Zvezde vas pozivaju u akciju. Okrenite se ka sebi. Ljubav je kao senka. Ako se okrenete od nje, ona počne da ide za vama.
 
 

LAV

Zvezde vas ohrabruju da stupite u akciju sa nekom kome ste već duže vreme privlačni. Nema potrebe da budete stidljivi. Ta osoba vam je već mnogo puta rekla koliko joj se dopadate. Ako budete previše povičeni, izgubićete priliku da se zabavite i mogućnost da doživite nezaboravno ljubavno iskustvo.
 
 

DEVICA

Ako želite da se dopadnete nekome, vi morate da imate više mašte i entuzijazma. Sve dok sedite u prikrajku i čekate, nemojte se nadati da će vaš predmet interesovanja da vas pogleda. Obucite se lepo, nabacite osmeh na lice, smislite nekoliko zanimljivih rečenica i slobodno mu priđite. Ne zaboravite da je samopouzdanje najvažnije od svega.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3