LAV, RIBE I VAGA! Žene rođene u OVIM znakovima su JAKE i kad je NAJTEŽE, imaju VELIKO SRCE i život će dati za ONOG KOGA VOLI

Kad bi ove tri dame bile jedna, to bi bila SAVRŠENA ŽENA!

Evo zašto su one toliko posebne!

 

 

PONOSNA LAVICA

Poznato je da su dame u znaku LAVICE, veoma ponosne i temparamentne. Ove žene imaju čeličnu volju i ekstreman karakter. Nikada ne bi prešle preko svojih principa i ponosa. Ogromna je količina snage koju ove žene nose u sebi. Veliki su prijatelji i ljudi. Uvijek su spremne da svima pomognu ali i da kažu sve što im je na umu.

 

One nemaju dlake na jeziku i istinu uvijek govore ali je isto tako od svakoga i zahtjevaju. Mrze laž i dvolične osobe a nerijetko umiju i da se žestoko posvađaju za pravdu ili barem ono što one misle da je pravda.

 

Iako spolja izgledaju hladne i nedostižne, one kriju ispod tih zidina jedno meko i veliko srce. Niko ne voli tako jako kao jedna lavica i niko ne umije tako da se bori za osobu koju one zavole.

 

Zabavne su i znaju kako da naprave dobru atmosferu. Blagosloveni ste ako imate nekog bliskog u znaku LAVICE!

 

NjEŽNA RIBA

 

Dame u znaku ribe jedne su od najemotivniji u zodijaku. Ove žene imaju obično prelijepo lice, krupne oči i izuzeno su prijateljski nastrojene. One su tople naravi, uvijek nasmijane čak i kada su tužne imaju osmijeh na licu.

 

Ponekad umiju da se izgube u svojim mislima razmišljajući o stvarima koje su se desile i koje su mogle drugačije da naprave ali nisu. Sklone su previše da žale za učinjenim ne znajući da uživaju u sadašnjosti.

 

Svima su veoma mile i ljubav sretnu već u ranim godinama zbog svoje ogromne potrebe da budeu voljene i da vole ali i zbog velike privlačnosti koju ove dame posjeduju….

 

 

Na sljedećoj strani nastavak …