LAV, RIBE I VAGA! Žene rođene u OVIM znakovima su JAKE i kad je NAJTEŽE, imaju VELIKO SRCE i život će dati za ONOG KOGA VOLI

LAV, RIBE I VAGA! Žene rođene u OVIM znakovima su JAKE i kad je NAJTEŽE, imaju VELIKO SRCE i život će dati za ONOG KOGA VOLI

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Kad bi ove tri dame bile jedna, to bi bila SAVRŠENA ŽENA!

Evo zašto su one toliko posebne!

 

 

PONOSNA LAVICA

Poznato je da su dame u znaku LAVICE, veoma ponosne i temparamentne. Ove žene imaju čeličnu volju i ekstreman karakter. Nikada ne bi prešle preko svojih principa i ponosa. Ogromna je količina snage koju ove žene nose u sebi. Veliki su prijatelji i ljudi. Uvijek su spremne da svima pomognu ali i da kažu sve što im je na umu.

 

One nemaju dlake na jeziku i istinu uvijek govore ali je isto tako od svakoga i zahtjevaju. Mrze laž i dvolične osobe a nerijetko umiju i da se žestoko posvađaju za pravdu ili barem ono što one misle da je pravda.

 

Iako spolja izgledaju hladne i nedostižne, one kriju ispod tih zidina jedno meko i veliko srce. Niko ne voli tako jako kao jedna lavica i niko ne umije tako da se bori za osobu koju one zavole.

 

Zabavne su i znaju kako da naprave dobru atmosferu. Blagosloveni ste ako imate nekog bliskog u znaku LAVICE!

 

NjEŽNA RIBA

 

Dame u znaku ribe jedne su od najemotivniji u zodijaku. Ove žene imaju obično prelijepo lice, krupne oči i izuzeno su prijateljski nastrojene. One su tople naravi, uvijek nasmijane čak i kada su tužne imaju osmijeh na licu.

 

Ponekad umiju da se izgube u svojim mislima razmišljajući o stvarima koje su se desile i koje su mogle drugačije da naprave ali nisu. Sklone su previše da žale za učinjenim ne znajući da uživaju u sadašnjosti.

 

Svima su veoma mile i ljubav sretnu već u ranim godinama zbog svoje ogromne potrebe da budeu voljene i da vole ali i zbog velike privlačnosti koju ove dame posjeduju….

 

 

Na sljedećoj strani nastavak …

 

Stranice: 1 2