RAK, BLIZANCI I VAGA! Evo šta vas očekuje u LJUBAVI do kraja OVOG MESECA!

RAK, BLIZANCI I VAGA! Evo šta vas očekuje u LJUBAVI do kraja OVOG MESECA!

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u mesečnom horoskopu šta očekuje vaš znak u ljubavi do kraja januara 2019. Ukoliko ste Rak, Vaga ili Blizanci pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi…

 

RAK

AKO STE U VEZI ILI BRAKU

Rakovi koji su vezi u martu će imati veze na testu. Vaša ljubav će početkom januara biti pogođena raznim iskušenjima koje će probuditi svakakva osećanja i u tebi i u partneru.

 

Sve do kraja meseca bićete u nekim raspravam i nesporazumima. Probajte graditi svoju vezu na iskrenosti i budite iskreni i otvornei prema osobi sa kojom ste.

 

 

AKO STE SLOBODNI

Ukoliko ste još uvek sami pred vama je jedan zanmljiv mesec pun raznih dešava na ljubavnom polju.

 

Slobodni Rakovi će u drugoj polovini januara imati jako lepe trenutke. Postoji mogućnost da uđete u jednu romantičnu vezu koja če vam jako prijati.

 

Ukoliko ste dugo sami, ova nova veza u koju ćete ući krajem meseca biće za vas pravo osveženje. Uživaćete zaista.

 

 

BLIZANCI

AKO STE U VEZI ILI BRAKU

Blizanci koji su u vezama u prvoj polovini januara imaće male trzavice ali će uspeti pronaći zajednički jezik sa partnerom. Već u drugoj polovini meseca Blizanci koji su u vezama planiraće sa partnerom budućnost i moguće je da ćete svoju vezu podići na jedan veći nivo.

 

Moguće je da ćete otvorenim razgovorom osetiti da je vreme za neke novine i da vas čeka lepa budućnost zajedno.

 

Ukoliko ste sigurni u svoju ljubav, moguće je i veridba do kraja meseca ili neko jako lepo iznenađenje od osobe koju volite. Uživaćete zaista u drugoj polovini januara.

 

nastavaka na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2