Škorpija ljubi STARU LJUBAV, Ovnu stiže VAŽAN POZIV, Vodolija u NOVOJ LJUBAVNOJ ROMANSI… Evo šta vas očekuje u narednoj nedelji!

Škorpija ljubi STARU LJUBAV, Ovnu stiže VAŽAN POZIV, Vodolija u NOVOJ LJUBAVNOJ ROMANSI… Evo šta vas očekuje u narednoj nedelji!

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u toku naredne nedelje…

 

 

OVAN

POSAO

Ovnovima će trebati mnogo truda u narednoj nedelji ukoliko žele da s dokažu i obave posao kako treba. Potrebna vam je dobra organizacija i jaka upornost.

 

LJUBAV

Ovnovi u vezama biće jako raspoloženi cele nedelje. Pred vama su lepi trenuci sa partnerom a za vikend očekujte jedno iznenađenje. Oni koji su slobodni primiće jedan zanimljiv poziv ili poruku koja će biti samo početak nečeg jako zanimljivog. Uživajte.

 

ZDRAVLJE

Više se krećite i udišite svež vazduh.

 

 

BIK

POSAO

Bikovi će u toku nedelji dostići veliki uspeh na poslu pa nošeni idejama i jakom voljom praviće planove za neke daje projekte. Krajem nedelje očekujte novac.

 

LJUBAV

Bikovi koji su sami će imati jako aktivnu nedelju. Mnogo ćete se družiti i sklapati nova poznanstva. Oni koji su u vezama doživeće jedno lepo iznenađenje od partnera koje će ih jako obradovati.

 

ZDRAVLJE

Ne trošite svoju energiju ne nevažne stvari.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Blizanci će osetiti kao da su ispali iz koloseka. Nikako nećete stizati da obavite sve što je potrebno iako ćete ulagati veliki trud. Potrebna vam je bolja organizacija da bi mogli da napravite balans.

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama biće jako razdragani i puni energije. Poletećete od ljubavi i imati potrebu da partnera jako usprećite. Oni koji su još uvek sami uspostaviće kontakt s jednom osobom s kojom će provesti zanimljive trenutke.

 

ZDRAVLJE

Pokušajte na vreme otići u krevet.

 

 

RAK

POSAO

Rakove čekaju mnogi izazovi u toku naredne nedelje na polju karijere. Jak je važno da imate plan i da se toga držite. Nemojte mnogo da rizikujete, najbolje je biti negde na zlatnoj sredini.

 

LJUBAV

Mnogi Rakovi u vezama imaće potrebu da se osame sa osobom koju vole od clog sveta i da se posvete jedno drugom. Gledaćete da svaki slobodan trenutak provedete sa partnerom. Rakovi koji su sami imaće zanimljivih trenutaka i kontakata sa nekim osobama pa im neće nimalo dosadno.

 

ZDRAVLJE

Sslušajte svoje emocije.

 

 

LAV

POSAO

Lavovi će početi nedelju jako užurbano i radno a sav njihov trud će im se isplatiti. Krajem nedelje možete očekivati priznanje ili nagradu za uloženi trud. Podstičete i druge da daju sve od sebe.

 

LJUBAV

Lavovi koji su sami mogli bi ući sredinom nedelje u jenu tajnu vezu koja će se zasnivati na strasti. Oni koji su u vezama imaće lepu nedelju sa usponima i padovima, ali na kraju sve če dobro proći.

 

ZDRAVLJE

Posvetite se svom telu.

 

 

DEVICA

POSAO

Device bi na poslu mogle ući u neke manje nepsorazume sa nadređenima. Obratite pažnju na detalje i posvetite se delu posla za koji ste zaduženi. Ostanite hladne glave.

 

LJUBAV

Device će naprost blistati u narednoj nedelji. Osetićete se moćno jer ćete pleniti pažnju gde god se pojavite. Oni koji su sami dobiće jendu zanimljivu ponudu ili poziv na izlzak.

 

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na želudac.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3