Škorpija ljubi STARU LJUBAV, Ovnu stiže VAŽAN POZIV, Vodolija u NOVOJ LJUBAVNOJ ROMANSI… Evo šta vas očekuje u narednoj nedelji!

Škorpija ljubi STARU LJUBAV, Ovnu stiže VAŽAN POZIV, Vodolija u NOVOJ LJUBAVNOJ ROMANSI… Evo šta vas očekuje u narednoj nedelji!

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

POSAO

Vage će biti jako posvećene poslu i karijeri iako će ih sami početkom nedelje dočekati neke promene i iznenađenja. Odlučni ste da ostvarite šta ste naumili. Samo napred, rezultati neće izostati.

LJUBAV

Vage u vezama biće nekako u svom svetu pa bi moglo doći do zahlađenja odnosa izumeđu vas i partnera. Okupiraće vas neke misli pa kao da nećete biti prisutni. Oni koji su sami provešće mirnu nedelju bez puno dešavanja. Sačekajte neke bolje dane.

ZDRAVLJE

Pronađite pravi balans.

ŠKORPIJA

POSAO

Škorpije mogu u toku naredne nedelje naići na neke male prepreke ili smetnje u obavljaju nekog određenog posla. Iako sve nije glatko vi ništa ne prepuštate slučaju već se vodite zacrtanim planom.

LJUBAV

Mnoge će Škorpije koje su zauzete osetiti zahlađenje u vezama u narednom periodu. Mučiće vas neke sumnje i bićete razočarani parnterovim postupcima jer vam neće ići na ruku. Oni koji su sami krajem nedelje, tačnije za vikend mogu očekivati fatalan susret sa nekim ko vam se nekada dopadao.

ZDRAVLJE

Izađite češće u šetnju.

STRELAC

POSAO

Posao ide ali polako i sve se nekako odvija presporo. Moguće je da ste pretrpeli neke smetnje i ometanja pa vam je potrebno vreme da se vratite na staro.

LJUBAV

Oni koji su u vezama biće jako raspoloženi za ljubav pa će cele nedelje smišljati razne zavrzlame kako da obraduju i usreće onog koga vole. Oni koji su sami mogli bi osetiti usamljeno i nekako prazno. Posvetite se sebi, lepši dani će doći.

ZDRAVLJE

Odmarajte više.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3