Škorpija ljubi STARU LJUBAV, Ovnu stiže VAŽAN POZIV, Vodolija u NOVOJ LJUBAVNOJ ROMANSI… Evo šta vas očekuje u narednoj nedelji!

Škorpija ljubi STARU LJUBAV, Ovnu stiže VAŽAN POZIV, Vodolija u NOVOJ LJUBAVNOJ ROMANSI… Evo šta vas očekuje u narednoj nedelji!

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

POSAO

Jarčevi će doživeti veliki uspeh u toku naredne nedelje na polju karijere i posla. Mnoge vam promene stižu ali one su neophodne ako želite da završite sve kako ste planirali.

LJUBAV

Jarčevi u vezama u narednoj će nedelji proći kroz fazu iskušenja. Bićete preterano hladni i između vas će se stovriti jaz. Pokušajte se nežnošću približiti partneru. Oni koji su sami očekuje zanimljiva nedelje. Upoznaćete jednu stariju osobu koja će ostaviti dubok trag na vama.

ZDRAVLJE

Posvetite se više svom duhovnom stanju.

VODOLIJA

POSAO

Vodolije će imati jako produktivnu nedelju. Moći ćete da naučite i savladate nešto za šta ste mislili da je nemoguće. Veoma ćete se obradovati kada budete videli rezultate.

LJUBAV

Vodolije u vezama biće jako zadovoljne i srećne iako neće imati mnogo vremena za ljubav. Oni koji su sami mogli bi doživeti jednu prelepu romansu. Ljubav će vas iznenaditi kad se najmenje budete nadali. Pred vama je prelepa nedelja.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više mira.

RIBE

POSAO

Prihvatite pomoć koja se nudi. Iako više volite da sami odradite zadani posao nekada je bolje da dozvolite nekome da va pruži pomoć. Zapamtite da su dve glave uvek pametnije,

LJUBAV

Ribe će u narednoj nedelji biti posebno predane i razdragane. Ljubav ćete osetiti kao nikada do sada a svog partnera ćete videti u potpuno novom svetlu. Ribe koje su slobodne imaće zanimljivu ljubavnu ponudu ili poziv krajem nedelje.

ZDRAVLJE

Viš odmarajte.

Stranice: 1 2 3