U nedelju POMRAČINA SUNCA: Najveći uticaj na Jarca, Raka, Blizance i Strijelca!

U nedelju POMRAČINA SUNCA: Najveći uticaj na Jarca, Raka, Blizance i Strijelca!

4. siječnja 2019. Off By Admin 1

Za vrijeme pomrčine Mjeseca, Zemlja se nalazi između Sunca i Mjeseca, kada su Sunce i Mjesec postavljeni licem u lice, što znači da su u opoziciji. Možemo vidjeti kako sjena Zemlje pretvara svjetlo u intenzivne nijanse crvene, smeđe i sive.

Pomrčine Mjeseca nam pomažu da saznamo više o našem istinskom sebstvu, a ne o načinu na koji se pokazujemo u vanjskom svijetu. Zbog toga vjerujemo da je pomrčina Mjeseca izvrsno vrijeme za samootkrivanje.

Za vrijeme pomrčine Sunca, Mjesec se nalazi između Zemlje i Sunca i kaže se da su Sunce i Mjesec u konjukciji. Zato mali satelit poput Mjeseca ima sposobnost da blokira Sunčevo svjetlo koje se reflektira na Zemlji.

Pomrčina Sunca nas udaljava od fiksnih obrazaca i gura nas prema nepoznatim domenama. Iako to može uzrokovati poremećaje u našim životima, oni promiču izvanredan duhovni i profesionalni razvoj.

 

5. – 6. siječnja – Pomrčina Sunca (djelomična) u znaku Jarca

Djelomična pomrčina Sunca, 5. siječnja 2019., bit će vidljiva na istoku u Aziji, na Pacifiku.

Svi znakovi zodijaka suočit će se s neočekivanim iznenađenjima i obratima vezanim uz njihove planove i putovanja. Oni se mogu otkazati, odgoditi ili, naprotiv, mogu se primiti pozivi od osobe koja živi u inozemstvu koja bi ih mogla ugodno iznenaditi, piše Yearly horoscope.

 

Pomrčina Sunca može donijeti neočekivane vijesti iz inozemstva ili ljude različitih kultura ili religija. Možete očekivati ​​nove događaje koji će se vjerojatno dogoditi tijekom odmora – s mogućnošću da promijenite svoja načela, vrijednosti i mentalitet, a možda ćete biti odlučni odustati od niza predrasuda koje ste do sada imali.

 

20. – 21. siječnja, Pomrčina Mjeseca u znaku Lava (potpuna)

Pomrčina Mjeseca 20. siječnja 2019. bit će vidljiva u Europi, Aziji, Africi, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Pacifiku, Atlantiku, Indijskom oceanu i Arktiku.

Kada je pun Mjesec, sve se čini pretjerano, eksplozivno. Pomrčina Mjeseca obuhvaća vrstu energije koja dopire do nas, Yang energiju, koja je muška. To može biti emocionalna neravnoteža ili vrsta nelagode koju doživljava većina znakova zodijaka. Ovo nije dobar dan za pokretanje projekata.

 

2. srpnja, Pomrčina Sunca (potpuna), u Raku

Dana 2. srpnja 2019., Mjesec će blokirati Sunce iznad južnog Tihog oceana, Čilea i Argentine. Drugi dijelovi Južne Amerike moći će vidjeti djelomičnu pomrčinu.

Srpanj će biti vrlo intenzivan, s mogućnošću pročišćavanja, čišćenja, zatvaranja nekih petlji ili rana, iskorjenjivanja nekih nesvjesnih ili usvojenih obrazaca, koji mogu biti i vrlo stari, naši ili naših predaka.

Pomrčina Sunca u Raku 2. srpnja 2019. predstavlja pogodan trenutak za napuštanje prošlosti, ali tek nakon što smo sebi dali dovoljno vremena za zaključivanje nakon nekih manje ugodnih događaja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2