U nedelju POMRAČINA SUNCA: Najveći uticaj na Jarca, Raka, Blizance i Strijelca!

U nedelju POMRAČINA SUNCA: Najveći uticaj na Jarca, Raka, Blizance i Strijelca!

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

16. – 17. srpnja pomrčina Mjeseca (djelomična), u Jarcu

Djelomična pomrčina Mjeseca 16. srpnja 2019. bit će vidljiva u većem dijelu Europe, velikom dijelu Azije, Australije, Afrike, Južne i Istočne Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Pacifika, Atlantika, Indijskog oceana i Antarktika.

Pomrčina Mjeseca je razdoblje u kojem trebate raditi na poboljšanju vaših odnosa. Ako želite otvoriti svoje srce, hraniti svoje biće, sada je najbolje vrijeme. To je razdoblje kada se možete sjetiti kako voljeti i kako biti voljen zauzvrat.

26. prosinca, pomrčina Sunca (djelomična) u Jarcu

Djelomična pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. bit će vidljiva na (anularnom) istoku u Europi, većem dijelu Azije, Sjeverne / Zapadne Australije, istočne Afrike, Pacifiku i Indijskom oceanu.

Oni koji su rođeni u znaku Jarca, Raka, Blizanaca i Strijelca bit će pogođeni djelomičnom pomrčinom Sunca, osobito u financijskom sektoru.

Trebate se pripremiti za situacije vezane uz novac. Može doći do mogućnosti zaokruživanja prihoda, naći će se rješenja, ali će ih biti teže oblikovati. Neočekivana iznenađenja mogu doći od životnog partnera, koji će u tom razdoblju igrati važnu ulogu iz financijske perspektive.

Stranice: 1 2