DNEVNI HOROSKOP za 6. januar: Ovan pred izazovom, Vagi stiže novac, Bik skriva emocije, Strelac se suočava s problemom…

DNEVNI HOROSKOP za 6. januar: Ovan pred izazovom, Vagi stiže novac, Bik skriva emocije, Strelac se suočava s problemom…

5. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Ovo je jedan lep trigon koji zapravo prija svakom znaku, ne donoseći sa sobom nikakve bure i turbulencije, već samo mirno more. Ne činite tokom dana nikakve ishitrene poteze, nepromišljene i burne, da ne biste poremetili ravnotežu. Oduprite se izazovima, ignorišite ih, okrenite se nečemu kreativnom.

 

Želimo vam lepo proveden dan.

 

 

ovan

POSAO
Nalazite se u sjajnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

 

LJUBAV

U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

 

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

 

bik
POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

 

LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

 

blizanci

POSAO
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.

 

LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vešto izmiče pred vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

 

rak

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

 

LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

lav

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.

 

LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 
 

devica

POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji, očekuju vas pozitivni rezulatati.

 

LJUBAV
Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa pritiskom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3