DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. januar: Biku stižu promene, Rak iznenađen, Vaga uživa, a jedan znak čeka NOVA LJUBAV

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. januar: Biku stižu promene, Rak iznenađen, Vaga uživa, a jedan znak čeka NOVA LJUBAV

5. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Današnja astralna konfiguracija mogla bi da sugeriše da dok ste sa jedne strane posebno sentimentalni u svojoj trenutnoj vezi, sa druge možete biti veoma nemilosrdni. Znate da treba da sredite stvari u životu, ali moguće je da još uvek niste u stanju to da uradite. Da li vam fale reči da iskažete svoje potrebe? Kada dođete do jednog nivoa u vezi potrebno je da preuzmete stvar u svoje ruke i na lep način kažete tačno šta mislite.
 
 

BIK

Današnja planetarna energija mogla bi da vam pruži sasvim novo poglavlje u životu, ali samo ako ste spremni oboje da radite na tome. Osećanja su veoma intenzivna danas i može vam se desiti da pogoršate stvari ako ne pazite šta govorite. Ako želite da uspete i izlečite svoju vezu onda danas budite pažljivi sa rečima.
 
 

BLIZANCI

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da prekinete sa svojim uobičajenim navikama, posebno kada je ljubav u pitanju. Ukoliko oboje pribegavate svakodnevnim rutinama, bilo da su u pitanju izlasci na ista mesta, isto veče ili dana, onda biste mogli danas uvideti kako vas to nervira. Preduzmite korake da nešto promenite i te rutine pretvorite u zanimljive događaje.

 

RAK

Ukoliko idete na sastanak sa nekim za koga mislite da normalan, osećajan i nežan, onda vam se može desiti da nakon večerašnjeg izlaska promenite mišljenje. Pod uticajem današnje planetarne energije može vam se desiti da se veoma iznenadite nečijim nekonvencionalim ponašanjem, na način koji će vam biti poprilično šokantan. Šta će se desiti kasnije, zavisi isključivo od vas!
 
 

LAV

Današnja planetarna energija može biti dosta fascinantna ali i pomalo iritantna. Moguće je da ćete shvatiti kako vaša veza odjednom počinje da se kreće brže nego što ste zamišljali. Verovatno je da se potencijalno divite toj osobi i sada ćete se suočiti sa većom intimnošću. Najbolji način da se izborite sa svim tim je da budete totalno i do kraja ono što jeste!
 
 

DEVICA

Obično nemate problema da iskažete ono što osećate, ali kada su vaša najdublja osećanja u pitanju, to je druga stvar. Danas biste se mogli naći pod uticajem snažne planetarne energije koja će osvetliti onaj deo veze gde se držite striktno nekih načela i teorija, pre nego da se suočite sa trenutnom situacijom. Ponekad morate menjati svoja ubeđenja zbog trenutne situacije, imajte to na umu. Kada budete uvideli kako to utiče na vašu sposobnost da budete bliski sa nekim, odmah ćete poželeti da promenite mišljenje.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3