DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. januar: Biku stižu promene, Rak iznenađen, Vaga uživa, a jedan znak čeka NOVA LJUBAV

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. januar: Biku stižu promene, Rak iznenađen, Vaga uživa, a jedan znak čeka NOVA LJUBAV

5. Januara 2019. Off By Admin 1

VAGA

Trenutna astralna energija ohrabriće vas da pokažete i onu svoju drugu stranu (duboko skrivenu!) i pokažete svima da ste itekako sposobni da budete spontani. To će uticati na izvestan, vama bitan, odnos – u najboljem smislu te reči. Ponovo ćete oživeti, podmladiti tu vezu. Svemu i svakome je potreban prostor da diše i razvija se, te se postarajte da i sebi to obezbedite.    

ŠKORPIJA

Sve treba da ima svoj limit – čak i to da se saglasite sa tim da nemate limita. Zvuči kontradiktorno, ali nije. Morate se opustiti ponekad i prestati sebe da kočite u svakom smislu te reči. Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, da padnete u iskušenje da odete jedan korak dalje, kada je jedna veza u pitanju. I dok ste veoma tolerantni kada je ljubav u pitanju, ipak postoji još toliko toga što se može uraditi pre nego što odustanete od svega. Razmislite o tome.    

STRELAC

Trenutna planetarna energija danas će vam sugerisati da iako jedan sastanak može delovati skroz naopako, ustvari, biće to samo privid. Moguće je da ćete pogrešiti sa mestom sastanka, ili sa vremenom viđanja, ali sve će se na kraju ispostaviti sasvim uredu. Štaviše, bićete na sedmom nebu. Nemojte toliko brinuti oko sitnica.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3