DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. januar: Biku stižu promene, Rak iznenađen, Vaga uživa, a jedan znak čeka NOVA LJUBAV

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. januar: Biku stižu promene, Rak iznenađen, Vaga uživa, a jedan znak čeka NOVA LJUBAV

5. Januara 2019. Off By Admin 1

JARAC

Danas biste mogli biti u prilici da donesete težak izbor ili da pristanete na neki kompromis. Stvari ne moraju biti toliko čudne kako vama izgleda, ako biste se mogli malo opustiti ili otresti nekog svog posvećenog (ili duhovnog!) ubeđenja. Ali, imajte na umu da ako želite da vaša veza napreduje i razvija se, onda morate sami preduzeti neophodne pozitivne korake.    

VODOLIJA

Bez obzira koliko vam je žao što ste napustili neku vezu nedavno, današnja planetarna energija sugeriše da je zaista vreme da se oprostite. Svesni ste da iako postoji izvesna privlačnost među vama, nekako vi niste zadovoljni sa druge strane. Nemojte oboje tugovati ili biti ljuti, nego zajedno proslavite slobodu koju ste jedno drugom dali.    

RIBE

Današnji aspekti mogli bi značiti da dok uviđate kako jedan plan sasvim propada, drugi, na koji i niste toliko računali, pokazuje se kao najbolje rešenje. Na kraju, moguće je da ste imali teška iskustva u prošlosti, ali ipak postoji nada za izlečenjem. Potrebno je da oboje budete iskreni jedno prema drugom i realni, pre nego idealisti oko vašeg zajedničkog života.     horoskopius

Stranice: 1 2 3