DNEVNI HOROKOP za 7. JANUAR: Ribe očekuje iznenadna poseta, Ovnu stuži lepe vesti, Devica na prekretnici..

DNEVNI HOROKOP za 7. JANUAR: Ribe očekuje iznenadna poseta, Ovnu stuži lepe vesti, Devica na prekretnici..

6. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Neočekivani susret sa voljenim bićem ili jednom mlađom osobom ostavlja vas u prijatnom raspoloženju i veri u bolju budućnost. Nastojte da više vremena provedete sa njom. Danas biste takođe mogli da budete u prilici da pošaljete mnogo pisama, mejlova ili obavite mnogo telefonskih razgovora. Očekuju vas dobre vesti od jednog člana porodice.
 
 
 

BIK

Neke stvari koje su van vaše kontrole čine vas frustriranim i punim negativne energije. Da biste se rešili toga, posvetite se nekim rutinskim poslovima koji zamaraju telo, a odmaraju duh. Ne bi bilo loše da se odlučite za spremanje doma ili okućnice. Uveče nađite vremena za prijatelje i članove porodice.
 
 
 

BLIZANCI

Nesporazumi u komunikaciji mogli bi da vas nepotrebno zavade sa dragim ljudima. Takođe, ne dozvolite sebi da se danas konfrontirate sa nadređenima u poslovnom okruženju. Najbolje bi bilo da se danas držite po strani kada su razgovori u pitanju i da nikako ne iznosite vaše mišljenje. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni.
 

 

RAK

Novčani dugovi sa početka nedelje danas dolaze na naplatu. Ovo u vama izaziva nervozu i prave male napade panike, ali najbitnije je da se saberete i smireno razmotrite novonastalu situaciju. Obratite se svima u koje imate poverenja za savet ili čak pozajmicu. Neka vam ovo bude nauk da u buduće pažljivije planirate troškove.
 
 
 

LAV

Neke srećne okolnosti u životu jednog vašeg bliskog prijatelja učiniće da se i vi osetite srećnim i ponosnim. Ovoj situaciji je prethodilo mnogo truda i napornog rada. Svakako se potrudite da to zajedno proslavite. Na poslovnom planu zadržite optimizam, a svakako i veru u vlastite sposobnosti. Uspeh ni u vašem slučaju neće izostati.
 
 

DEVICA

Ovaj dan donosi preokret na polju karijere. Već dugo ste nazadovoljni aktuelnom situacijom i svesni ste da je došlo vreme za nove početke. Moguće je da ćete u potpunosti promeniti profesiju. Ona najverovatnije uključuje korišćenje novih tehnologija. Potrudite se da na vreme proverite da li posedujete odgovarajuće veštine i kvalifikacije za takvu vrstu posla.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3