DNEVNI HOROSKOP za 7. JANUAR: Vodolija pred važnom odlukom, Biku stiže zanimljiv poziv, Blizanci u velikoj dilemi…

DNEVNI HOROSKOP za 7. JANUAR: Vodolija pred važnom odlukom, Biku stiže zanimljiv poziv, Blizanci u velikoj dilemi…

6. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Zbog skorašnjeg uspeha koji ste postigli osećate se pod pritiskom jer želite da nastavite tim putem. Možda ćete morati da doneste neke odluke koje nisu vezane za vaš posao ili porodicu. Imate dosta interesovanja, pa vam je zbog toga teško da donesete odluku. Pokušajte da ne razmišiljate o njima danas. Za par dana jasnije ćete videti opcije koje su pred vama.
 
 
 
 
BIK
Pismo ili poziv od poznanika ili rođaka možda će rezultovati neočekivanom posetom. Možda ste u nedoumici oko toga šta treba da radite povodom toga. Možda vam je raspored pretrpan sa drugim obavezama. Ne morate da donesete odluku danas, razmislite par dana o opcijama koje su pred vama.
 
 
 
 
BLIZANAC
Možda ste malo u nedoumici oko planove koje ste napravili za putovanje. Možda imate više opcija i sve su vam jednako privlačne. Verovatno nisu sve izvodljive. Možda ćete morati da odlučite i šta dalje sa vašim obrazovanjem. Verovatno ćete morati da donesete odluku ali danas nije pravi dan za to. Razmislite o svojim opcijama u danima koji dolaze.

 

 

RAK

Nova zarada ili investicione mogućnosti danas će vas dovesti u dilemu. Postoji niz rešenja, ali ovo nije pravo vreme da se donesu važne odluke. Sve možda izgleda jednako atraktivno. Profesionalni savet bi mogao pomoći, ali čak i tada, ne morate da donesete odluku odmah. Sačekajte nekoliko dana.
 
 
 
LAV
Čini vam se da vam se život nalazi na raskršću. Različite mogućnosti su pred vama. Jedino što sa sigurnošću možete da kažete je da su promene neminovne. Srešćete se sa izborom ali danas nije dan da razmišljate o njima. Ostavite sve za sutra, bićete više fokusirani i manje sumnjičavi do tada.
 
 
 DEVICA
Odnos drugih prema vama se možda menja. Možda nećete biti sigurni šta to znači. Činjenica je da se menjate, a nekim od vaših prijatelja se dopada to što vide, dok se drugima to neće svideti. To je nešto što ne možete da sprečite. Možda će vam biti teško u početku, ali izdržite i prijatelji će vas podržati.
 
 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3