DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. JANUAR: Jarac u ljubavi, Vodoliji stiže iznenađenje, Blizance čeka razočarenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. JANUAR: Jarac u ljubavi, Vodoliji stiže iznenađenje, Blizance čeka razočarenje…

6. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vaš društveni život je izuzetno bogat, a danas vam donosi jedno prijatno iznenađenje. Veoma ste raspoloženi za flert i nećete se ustručavati, bilo da se nalazite u krugu prijatelja ili na radnom mestu. Neko iz vaše neposredne okoline će rado pristati na vaše igre. Moguće je da već neko vreme gaji simpatije prema vama, a da je to do sada vešto krio.    

ŠKORPIJA

Ovaj dan donosi dugo priželjkivanu hrabrost da priđete jednoj osobi koja vam se već duže vreme dopada. Potrebno je da se opustite i budete otvorenog uma. Ukoliko želite da zaista doprete do nje i ostvarite dublji odnos, budite spremni da pravite mnoge kompromise. Dotična osoba je neko ko vodi prilično nekonvencionalan život.    

STRELAC

Danas treba da se pokrenete i budete u što većem krugu ljudi ako želite da upoznate nekog ko bi u vama probudio naklonost i simpatije. Velike su šanse da takvu osobu sretnete u pratnji nekog ko je na istim talasnim dužinama kao i vi. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka bi mogli da razmišljaju o tome kako da pozitivno iznenade njihovo voljeno biće.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3