DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. januar: Blizanci strahuju, Strelac ludo zaljubljen, Škorpija pravi pogrešan korak…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. januar: Blizanci strahuju, Strelac ludo zaljubljen, Škorpija pravi pogrešan korak…

7. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Trenutni položaj planeta vam donosi jaka i duboka osećanja prema partneru. Ako i druga strana bude u istom raspoloženju kao i vi, sve će biti u najboljem redu. Ukoliko bude suprotno, vi biste mogli biti povređeni. Nemojte shvatati ovo suviše lično. Trenutno vam emocije nisu na istim talasnim dužinama. Sutra će sve biti bolje.
 
 

BIK

Danas možete sve što poželite. Ako idete na prvi sastanak, očekujte uspešne rezultate. Ako pak, imate partnera, razgovor koji imate da obavite teći će bez problema i to u vašu korist. Vi ste prosto neodoljivi i retko ko može da ostane ravnodušan prema vašem šarmu. Iskoristite to!
 
 

BLIZANCI

Trenutni položaj zvezda donosi vam strah po pitanju veze. Vi se plašite da ćete izgubiti osobu do koje vam je stalo i samim tim ne možete da se opustite. Pokušajte da stvari posmatrate malo vedrije. U suprotnom i vaš partner i vi ćete osetiti nezadovoljstvo i neprijatnost.
 
 

 

RAK

Danas ćete imati problem jer se nećete nikako slagati sa svojim partnerom. Postoji nešto u vazduhu što će otežavati situaciju. Vi ste čudno raspoloženi i niko neće moći da vas razume. Nemojte praviti veliki problem od ovoga. Problem je privremen i prilično nerealan, tako da će sutra sve biti bolje.
 
 

LAV

Kada je u pitanju ljubavni život, vas je vrlo teško razumeti danas. Emocije se smenjuju veoma brzo i verovatno ćete više puta promeniti mišljenje o trenutnoj situaciji. Danas zbog toga nemojte donositi nikakve važne odluke, već se opustite i sačekajte neki dan kada ćete biti pribraniji.
 
 

DEVICA

Danas postoji šansa da imate hramoničan dan sa partnerom sudeći po položaju zvezda. Dan je idealan za duge šetnje, nežne poljupce i razgovore o zajedničkoj budućnosti. Ukoliko budete imali problema na poslu, ne dozvolite da vas to spreči da se posvetite svom partneru.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3