VELIKI TAROT HOROSKOP ZA JANUAR: Ovna muče DUHOVI PROŠLOSTI, Riba ostvaruje STARU ŽELJU, Bik ide tamo GDJE MU JE SRCE…

VELIKI TAROT HOROSKOP ZA JANUAR: Ovna muče DUHOVI PROŠLOSTI, Riba ostvaruje STARU ŽELJU, Bik ide tamo GDJE MU JE SRCE…

7. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Prvi mjesec nove godine je poput prvog koraka ka ostvarenju vašeg velikog sna, vašeg cilja. I zato o njemu mnogo toga ovisi.

 

Nenadmašna Angela Pearl, stručnjak za tarot i astrolog s više od 20 godina iskustva, odlučila je rasvijetliti kakav će biti siječanj 2019. za svaki znak zodijaka, piše uspesnazena.com.

Angela Pearl je počasni gost međunarodnih astroloških konferencija u Australiji, SAD i Velikoj Britaniji. Njena predviđanja su točna i pouzdana, a pritom vrlo pozitivna i optimistična. Njeni mudri savjeti su pomogli velikom broju ljudi.

Danas s vama dijelimo tarot prognozu za siječanj 2019. za sve znakove zodijaka!

 

Ovan

Mnogo susreta s bliskim ljudima, mnogo novih saznanja i raznih kontakata, kao i mnogo putovanja koja će vam izazvati pozitivne emocije. Oni koji traže posao – pronaći će ga. Iako financije u prvom mjesecu nove godine neće biti tako dobre kao što biste željeli, ipak nećete osjetiti veliki nedostatak novca.

Otvorit će vam se mnoge nove mogućnosti, ali da biste ih iskoristili, morat ćete sve što se događa sagledati iz drugačijeg ugla. Tarot karte savjetuju Ovnu da se ne obazire na prošlost, nego da hrabro krene naprijed. U privatnom životu će sve biti u redu.

 

Bik

Univerzum je Biku pripremio lijep poklon u vidu pozitivnih emocija i prilike da ode tamo gdje je odavno sanjao. Zdravlje i financije će biti sasvim zadovoljavajuće.

Već u siječnju, Bik će osjetiti da su crni dani prošli i moći će odahnuti s olakšanjem. Sasvim je moguće da će stvari koje su dugo stajale u mjestu konačno krenuti u pozitivnom pravcu.

 

Blizanci

Savršen mjesec za osobne odnose. Blizance očekuje mnogo ugodnih uzbuđenja i radosti u vezi toga, a sve će se događati brzo i intenzivno.

Siječanj 2019. Označit će početak novog perioda, uz moguću promjenu starih navika i prethodnog načina života. Sve će se drastično promijeniti. Moguća je selidba ili promjena posla u perspektivniji. Da vas zdravlje ne bio iznevjerilo, treba da se bavite sportom i preispitate svoje navike u prehrani.

 

Rak

Malo je vjerojatno da će Rak u siječnju 2019. godine postići neke uspjehe u karijeri, dok u svakodnevnom životu nisu isključene prepreke i problemi. Ako ikako možete, najbolje je da ovaj mjesec posvetite odmoru, ne započinjete ništa ozbiljno i prebacite bar dio obaveza na one koji vas uvijek podržavaju i kojima bezuvjetno vjerujete.

Očekuje vas neočekivani preokret događaja, koji vas ne bi trebao plašiti. Imajte povjerenja u Svemir i sve će proći na način koji je za vas najpovoljniji!

 

Lav

Dobar mjesec za prosperitet. Također je moguće napredovanje u karijeri i značajno povećanje prihoda. Odlično vrijeme za velike kupovine, kao i za mala obiteljska putovanja.

Ne pretjerujte u jelu, a pogotovo u piću! U ovom mjesecu ćete osjetiti veliku želju da budete još aktivniji. Poslužit će vas i zdravlje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3