VELIKI TAROT HOROSKOP ZA JANUAR: Ovna muče DUHOVI PROŠLOSTI, Riba ostvaruje STARU ŽELJU, Bik ide tamo GDJE MU JE SRCE…

VELIKI TAROT HOROSKOP ZA JANUAR: Ovna muče DUHOVI PROŠLOSTI, Riba ostvaruje STARU ŽELJU, Bik ide tamo GDJE MU JE SRCE…

7. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Djevica

Djevice će konačno pronaći vremena za sebe. Bit će u mogućnosti da se povuku, meditiraju u tišini i pronađu pravi odgovor. Poželjno je opuštanje u kadi ili posjet spa centru. Moguće su promjene na bolje – uslijed promjene mjesta boravka i povećanja prihoda.

Nije isključeno da će na poslu započeti novi projekt, koji će zahtijevati prekovremeni rad ili raditi nešto čime se do sada nisu bavile. Djevicama će to otvoriti izvanredne nove perspektive i pomoći da izgrade sjajnu karijeru.

Vaga

Sve čemu Vaga nije posvetila dužnu pažnju u drugoj polovini 2018. godine, krenut će naopako i prisiliti je da poduzme hitne mjere. Ukoliko ne zanemarite ono što se događa i aktivno se prihvatite popravljanja situacije, jednom zauvijek ćete se riješiti mnogih nevolja.

Ovo je dobro vrijeme da naučite nešto novo. Učite novi jezik, idite na tečaj kulinarstva ili plesa – u svemu će vas pratiti uspjeh i pozitivne emocije. Također će biti dosta susreta i kratkih putovanja.

Škorpion

Cijeli siječanj će vam proteći aktivno i nezadrživo ćete juriti naprijed. Pojedini Škorpioni će čak dobiti zanimljive ponude, iz raznih područja života.

Osim toga, izgledno je ostvarenje mnogih želja. Neke od njih će materijalizirati sami Škorpioni, trošeći na to impozantne sume novca, ali bez trunke žaljenja, dok će se nešto ostvariti zahvaljujući nekoj utjecajnoj osobi.

Strijelac

Prvi mjesec zime otvara pred Strijelcem mnoge mogućnosti i pali zeleno svjetlo u gotovo svim važnim područjima života. Angela Pearl savjetuje svim predstavnicima ovog divnog znaka zodijaka da ne budu lijeni i da naprave popis želja. Budite sigurni da će se većina njih sigurno ostvariti tijekom 2019. godine, a siječanj bi mogao biti dobar početak.

Preispitajte svoje financije i razmislite koliko ste njima zadovoljni. Nove ideje za zarađivanje novca donijet će pozitivne rezultate.

Stranice: 1 2 3