VELIKI TAROT HOROSKOP ZA JANUAR: Ovna muče DUHOVI PROŠLOSTI, Riba ostvaruje STARU ŽELJU, Bik ide tamo GDJE MU JE SRCE…

VELIKI TAROT HOROSKOP ZA JANUAR: Ovna muče DUHOVI PROŠLOSTI, Riba ostvaruje STARU ŽELJU, Bik ide tamo GDJE MU JE SRCE…

7. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Jarac

Jarce u siječnju očekuje mnogo kretanja. Moguća su službena putovanja i putovanja u druge zemlje. Prvi mjesec nove godine posebno je povoljan za one Jarce koji se bave znanstvenim istraživanjima, predavanjem, reklamiranjem, osiguranjem i televizijom. Posao će im donijeti zadovoljstvo, a možda i novčane bonuse od šefova ili klijenata.

Krajem siječnja će vjerojatno doći do nekih emocionalnih problema, na koje bi Jarac mogao pomalo burno reagirati. Zapamtite da je pred vama godina dana mogućnosti i neočekivane sreće – ne propustite ih, sve će biti u redu!

Vodenjak

Ako odavno želite promijeniti posao, onda će siječanj biti najpogodniji mjesec za to. Samo nemojte odmah nakon praznika obavijestiti šefa da odlazite. Uzdržite se od velikih izjava, skandala i buke. Nikad se ne zna hoćete li uspjeti brzo naći novi posao ili ćete morati još tu ostati. Staloženost i vjera u sebe će vam donijeti uspjeh!

Imat ćete mnogo snage i energije da započnemo nešto novo. Ovo je također dobro vrijeme da shvatite sebe, provedete vrijeme u prirodi i razmišljate. Potrudite se da čujete što vam govori intuicija.

Ribe

U prvoj polovici siječnja 2019. godine, mnoge Ribe će primijetiti da novogodišnje gozbe nisu prošle bez posljedica. Najvažnije je da se ne brinete: brzo ćete izgubiti težinu i čak postati vitkiji nego prije, pod uvjetom da se redovno bavite sportom i budete umjereni u jelu.

Ovo je dobro vrijeme da pronađete svoju srodnu dušu. I nemojte se plašiti maštati, jer 2019. je godina u kojoj Ribe mogu ostvariti sve!

uspesnazena

Stranice: 1 2 3