DNEVNI HOROSKOP za 9. januar: Jarac razočaran, Ovan zavodi, Škorpija ludo zaljubljena, Vodolija sluti prevaru…

DNEVNI HOROSKOP za 9. januar: Jarac razočaran, Ovan zavodi, Škorpija ludo zaljubljena, Vodolija sluti prevaru…

8. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Zapamtite da svi imamo svoju unutrašnju snagu koja može u ključnim momentima biti jača od svega i koja nas vodi na put ka sreći. Posle kiše uvek dolazi Sunce, ne zaboravite to!

 

 

ovan

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

 

LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

 

LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

 

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

 

 

blizanci

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

 

LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

 

rak

POSAO
Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.

 

LJUBAV
Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

 

lav

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

 

LJUBAV
Uvek postoji i ružniji deo stvarnost. Nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

 

ZDRAVLJE
Više šetajte.

 

 
 

devica

POSAO
Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

 

LJUBAV
Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3