DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. januar: Ovna čekaju problemi, Bikovi zaboravite na prošlost, Device očekuje uzbudljiv dan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. januar: Ovna čekaju problemi, Bikovi zaboravite na prošlost, Device očekuje uzbudljiv dan…

8. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubavni odnosi danas mogu biti opterećeni svađama, prekidima i generalno nesporazumima. Sa druge strane, danas dobijate priliku da rešite neke probleme na polju karijere. Potrudite se da energiju usmerite u pravom smeru. Partneru bi najbolje bilo da provede neko vreme bez vas da na miru razmisli o vlastitim postupcima.
 
 
 

BIK

Činjenica sa kojom treba da se suočite danas je da ste vi neko ko se previše opterećuje nesuglasicama i problemima na polju ljubavi iz vaše prošlosti. Skloni ste preuveličavanju, pa bi bilo dobro da se usmerite na ono lepo i pozitivno u vašem životu. Nikako ne odbijajte jedan poziv za izlazak jer vam zabava i druženje, a naročito nova poznanstva popravljaju raspoloženje.
 
 
 

BLIZANCI

Ukoliko ste još uvek u potrazi za ljubavlju, krajnje je vreme da malo predahnete od poslovnih obaveza i posvetite se vašem emotivnom životu. Ako priželjkujete nekog pored sebe u čijem društvu ćete uživati, morate više da se potrudite. Pozitivna strane je to što ste svakako željni zabave i druženja i velike su šanse da obnovite neka stara prijateljstva. Okružite se pravim ljudima.
 

RAK

Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, danas mogu da očekuju probleme na ljubavnom planu. Rasprave, svađe i neslaganje boje ovaj dan sivim tonovima. Vaša preterana osetljivost stvara vam najviše problema. Najbolji način da ovo prevaziđete je da pokažete više razumevanja za partnera i da budete iskreniji. Razmislite da krenete da se bavite nekim sportom.
 
 
 

LAV

Danas nikako ne insistirajte da sve bude po vašem – rizikujete da zauvek odaljite partnera od sebe. U kritičnoj situaciji pokušajte da nađete diplomatsko rešenje. Kompromisi su za vas od presudne važnosti ukoliko želite da zadržite voljeno biće u vašem životu. Potrebno je malo strpljanja i dobre volje. Posavetujte se sa osobom u koju imate poverenja.
 
 
 

DEVICA

Pred vama je jedan izuzetno uzbudljiv dan. Suprotni pol vam je prilično naklonjen – bićete u središtu pažnje gde god se budete nalazili. Izuzetno će vam prijati saznanje da osoba prema kojoj gajite simpatije konačno pokazuje naklonost prema vama. Ako su dosadašnji pokušaji da joj se približite bili osuđeni na propast, stvari se konačno menjaju u vašu korist.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3