Izaberi jedan PRSTEN, saznaj ko ti je SUĐEN i kada ćete se SRESTI

Izaberi jedan PRSTEN, saznaj ko ti je SUĐEN i kada ćete se SRESTI

8. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Prsten broj 1

Ako je tvoj izbor ovaj prsten, ti si sama odredila kako zelis da izgleda tvoja ljubavna prica. I ne pomisljas da to mozda uopste nije tako.

 

Ti gledas u potpuno pogresnom smijeru ali ove stvari nisu sala. Jednostavno sama moras shvatiti sta znaci prava ljubav…

 

To nikako nije hir ili dokazivanje, kao sto ti to radis, inat i ljubomora. Ako smatras da po svaku cijenu moras nekog imati. Ti si samo strasno mnogo zaljubljena i ne vidis one njegove lose strane. Kako god bilo, ovaj period ces morati sama proci i sama shvatiti da to uopste nije sreca. Ali to ces se sama uvijeriti.

Razumjevanje, postovanje i paznja, to ti nedostaje a to na ovoj adresi neces dobiti. Tvoj princ na bijelom konju jos nije stigao. Prepoznaces ga tako sto ce vam se pogledi jednostavno prepoznati i nakon nekoliko sati razgovora tebi ce sve biti jasno…

 

NA DOBROM PUTU

 

Prsten broj 2

Ukoliko si se odlucila za ovaj prsten, on predstavlja zaokruzenu zelju koja ce se ostvariti. To znaci da si na odlicnom putu. Fokusirala si se na svoj licni uspjeh i smatras da on, ko god on bio. Treba da prepozna u tebi one prave vrijednosti i to ce zaista biti tako.

 

Vodis dinamican zivot, oduvijek ti je sve isplanirano. Kreces se dosta medju ljudima i vrlo vjerovatno da ces ljubav svog zivota upoznati bas kroz neke poslovne veze ili na poslovnom putovanju…

 

Koliko god to ne zeljela, ne mozes imati potpunu kontrolu nad stvarima koje ti se desavaju.
Nema potrebe da se previse odupires jer imas svoje principe i uvijek razdvajas posao od ljubavi.

Ali ponekad nam zivot servira bas ono sa cim se najteze nosimo, da bi naprosto shvatili pravu vrijednost u zivotu…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3