Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Raku se u SEPTEMBRU vraća STARA LJUBAV, Blizanci u LJUBAVNOM TROUGLU, Ovan će u OKTOBRU dočekati SREĆU

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Raku se u SEPTEMBRU vraća STARA LJUBAV, Blizanci u LJUBAVNOM TROUGLU, Ovan će u OKTOBRU dočekati SREĆU

8. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, ove godine će dosta uticati na tok vaše karijere. U periodima od 1. januara do 14. februara i od 19. novembra ove do 3. januara iduće godine, biće naglašeni vaš entuzijazam i preduzimljivost, naročito ako nosite uniformu na radu. Oslabljena pozicija Crvene planete u razdobljima od 14. februara do 31. marta, od 16. maja do 1. jula i od 4. oktobra do 19. novembra, nepovoljno utiče na dogovore o novim projektima. Retrogradni hod Jupitera, planete prosperiteta, od 10. aprila do 11. septembra, upozorava da budete oprezniji ako sarađujete sa strancima. U vreme retrogradnog hoda Merkura, od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra, pripazite na ključeve, kartice, telefone i odložite potpisivanje ugovora. Povratak Urana u kuću novca, 6. marta, u kojoj će se zadržati narednih sedam godina, donosi vam nove izvore prihoda. U vreme Plutonovog prividnog hoda unazad, od 24. aprila do 3. oktobra, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Od 21. juna do 27. novembra pazite da vas neko ne prevari.

 

Ljubav

Venera, planeta koja vlada kućom partnerskih odnosa i braka, tokom ove godine prelazi putanjom od Ovna do Škorpije, što će se reflektovati na vaš emotivni život. Njena ojačana pozicija u razdobljima: od 26. marta do 20. aprila, od 15. maja do 9. juna, od 3. do 28. jula i od 14. septembra do 8. oktobra, nagoveštava ulazak u romantičnu vezu ili zaljubljivanje u osobu koju ćete upoznati na kraćem putu ili preko društvene mreže. U periodima oslabljenog položaja planete ljubavi, od 3. februara do 1. marta, od 20. aprila do 15. maja, od 21. avgusta do 14. septembra, od 8. oktobra do 1. novembra i od 26. novembra do 20. decembra, izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom. Retrogradni hod Neptuna, simbola obmana, zanosa i tajnih veza, od 21. juna do 27. novembra, opominje da povedete računa da nešto što čuvate za sebe ne izbije na svetlost dana i izazove skandal. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 24. decembra, klonite se rasprava sa partnerom ili članovima porodice, posebno sa decom, ukoliko ste roditelj.

 

Zdravlje

Do sredine februara, podložniji ste povredama i oboljenjima praćenim visokom temperaturom. Od 30. aprila do 17. septembra moguće su tegobe sa koštano-zglobnim sistemom, kao i problemi sa zubima. U periodu od 21. juna do 27. novembra, čuvajte se infekcija.

 

bik-godisnji-horoskop-za-2018-godinu

BIK (22. 4 – 21. 5)

Posao

Planeta komunikacija i biznisa, Merkur, vladalac astrološkog polja posla i novca, ove godine ide tri puta retrogradnim hodom: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. U tim periodima povedite više računa o karticama, telefonima, ključevima i ostalim vrednim sitnicama, a potpisivanje važnih ugovora odložite za razdoblje kada je Merkur ojačan: od 24. januara do 10. februara, od 21. maja do 4. juna, od 29. avgusta do 14. septembra i od 20. novembra do 9. decembra. Povratak Urana u vaš znak, 6. marta, može da vam donese poslovno partnerstvo sa osobom koja sarađuje sa strancima. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 26. decembra, možete da se dogovorite oko novih poslovnih angažmana, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Ulaskom Jupitera, vladaoca polja novca i kontakata sa strancima, u znak Jarca, posle 12 godina, 2. decembra, počinje razdoblje pojačane poslovne aktivnosti. Finansijska situacija kreće nabolje od 14. septembra do 8. oktobra. U vreme pomračenja Meseca, oko 21. januara, izbegavajte rasprave i konflikte sa ženama.

 

Ljubav

Tranzit vladaoca vašeg znaka, Venere, preko znakova u kojima je njen uticaj ojačan, Ribama, Biku i Vagi, činiće vaš emotivni život mnogo uzbudljivijim u sledećim periodima: od 26. marta do 20. aprila, od 15. maja do 9. juna i od 14. septembra do 8. oktobra. U vreme pomračenja Meseca, oko 16. jula, na putovanju u inostranstvo upoznaćete nekoga ko će ostaviti jak utisak na vas. Ukoliko ste zauzeti, klonite se rasprava sa voljenom osobom u razdobljima ojačane pozicije Marsa, vladaoca polja partnerskih odnosa: od 1. januara do 14. februara i od 19. novembra do 3. januara iduće godine. Budući da poljem ljubavi upravlja Merkur, izbegavajte konflikte sa partnerom u intervalima kada ta planeta ide retrogradnim hodom: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. Poznanstvo sa osobom čiji će vam senzibilitet odgovarati, možete da očekujete u ciklusima oslabljenog položaja Marsa, simbola erotike: od 14. februara do 31. marta, od 16. maja do 1. jula i od 4. oktobra do 19. novembra.

 

Zdravlje

Tokom ove godine trebalo bi češće da kontrolišete krvni pritisak. Problemi sa zubima i venama mogući su do sredine februara i od 19. novembra do kraja godine. Posle 14. septembra smanjite unos šećera ili potpuno izbacite slatkiše iz ishrane.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao

Očekuje vas pojačana poslovna aktivnost do 14. februara, kao i od 19. novembra do kraja godine. Prelazak vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, preko Vodolije, od 24. januara do 10. februara, donosi vam mogućnost obnove ili proširenje saradnje sa strancima. Ako planirate pokretanje privatnog biznisa, iskoristite Merkurov tranzit preko Device, od 29. avgusta do 14. septembra. Ciklus od 20. novembra do 9. decembra odgovara predstavnicima vašeg znaka koji razmišljaju o ulaganju u neki nov poslovni projekat. Ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti obratite više pažnje na svoje izjave, u razdobljima kada ova planeta bude u retrogradnom hodu: od 5. do 28. marta, od 6. do 21. maja, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. Mesec upravlja poljem posla i novca, zbog čega u vreme njegovog pomračenja, oko 21. januara i oko 16. jula, treba da izbegavate nepotrebne troškove, rizične finansijske transakcije i podizanje kredita. Od 21. juna do 27. novembra nemojte nikome da pozajmljujete novac jer ga verovatno više nikada nećete videti.

 

Ljubav

Vašim astrološkim poljima ljubavi i braka upravljaju Venera, Jupiter i Neptun, čije će pozicije tokom godine uticati i na vaš emotivni život i odnos sa partnerom. Prelazak Venere preko Strelca u kome se već nalazi Jupiter, od 7. januara do 3. februara, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će vam prećutati da je zauzeta. Slobodni predstavnici vašeg znaka, u periodu od 14. septembra do 8. oktobra, mogu da upoznaju nekoga s kim će poželeti da ostvare nešto više od flerta. U periodu od 1. do 26. marta, preko društvene mreže možete da upoznate atraktivnu osobu. U ciklusu ojačane pozicije Venere, od 26. marta do 20. aprila, koja će obrazovati i konjunkciju sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, ali i obmana, u vaš život može da uđe osoba koja će vam se predstaviti u drugačijem svetlu od onoga kakva je zaista. Obratite pažnju na odnos sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom u periodima retrogradnog hoda vladalaca polja braka, Jupitera i Neptuna, planeta ekspanzije i prevara, od 10. aprila do 11. avgusta i od 21. juna do 27. novembra.

 

Zdravlje

U periodu od 19. novembra do 3. januara iduće godine čuvajte se povreda, a moguće su i tegobe sa reproduktivnim organima. Posle 6. marta mogući su problemi zbog bolova u leđima, a posle 2. decembra obratite više pažnje na koštano-zglobni sitem i zube.

 

rak-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao

Do sredine februara vas očekuje mnogo posla, budući da tada Mars, simbol akcije, prelazi preko Ovna koji zahvata astrološku kuću karijere. Pomračenje Sunca, vladaoca kuće posla i novca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 26. decembra, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita, kao i rizične finansijske transkacije. Prelazak Jupitera, planete prosperiteta i kontakata sa strancima, preko kuće posla i novca, do 2. decembra može da vam donese nove aranžmane i projekte. Ipak, ova planeta će u većem delu godine obrazovati kvadrat sa Neptunom, simbolom zabluda i prevara, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji i da pažljivije pristupate novim poslovima, kao i dogovorima o realizaciji poslovnih planova. Ovo se naročito odnosi na periode retrogradnog hoda Jupitera, od 10. aprila do 11. avgusta, kao i na Neptunov prividni hod unazad, od 21. juna do 27. novembra. Izbegavajte potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice u sledećim razdobljima: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra.

 

Ljubav

U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, oko 21. januara i oko 16. jula, bićete skloni čestim promenama raspoloženja, što može da se odrazi na odnos sa partnerom. U vreme retrogradnog hoda Merkura, planete logike, bićete skloni pogrešnim zaključcima, zbog čega morate dobro da razmislite pre donošenja bilo kakve odluke. Budite oprezniji u sledećim razdobljima: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. Astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka upravljaju Saturn i Uran, planete prošlosti i budućnosti. U vreme retrogradnog hoda Saturna, od 30. aprila do 17. septembra, očekuje vas susret sa starom simpatijom. Posle 6. marta moguć je raskid ili razdvajanje od partnera zbog više sile. Prelazak Marsa, simbola seksualnosti, preko kuće ljubavi, od 19. novembra do kraja godine, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Početkom decembra, ulaskom Jupitera, simbola sreće, u znak Jarca, posle 12 godina, u vašem životu može da se pojavi neko sa kim ćete poželeti da uđete u ozbiljnu vezu, čak i brak.

 

Zdravlje

Vaš nervni sistem biće osetljiviji u martu, drugoj polovini jula i prvoj polovini novembra. Trebalo bi češće da kontrolišete krvnu sliku, ali i da promenite način ishrane, da izbegavate masnu, ljutu i začinjenu hranu, jer su mogući problemi sa jetrom i žuči.

 

LAV (23. 7 – 22. 8) lav-godisnji-horoskop-za-2018-godinu

Posao

Vašim astrološkim poljima posla i karijere upravljaju Merkur i Venera, planete komunikacija i novca, koje će dosta uticati na vaše dogovore sa potencijalnim poslovnim partnerima, kao i na realizaciju planova. Ukoliko ste prisutni u javnosti zbog posla, u periodima Merkurovog prividnog hoda unazad trebalo bi da povedete više računa o svojim izjavama: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. Takođe, u tim periodima morali biste da povedete više računa o dokumentima, kao i o vrednim predmetima poput ključeva, kreditnih kartica, mobilnih telefona. Zbog nepovoljnog uticaja Neptuna, u martu pazite da ne ispadnete žrtva prevare ili nečije intrige usmerene protiv vas. Oslabljena pozicija Venere će se reflektovati na vašu finansijsku situaciju, i to u sledećim intervalima: od 3. februara do 1. marta, od 20. aprila do 15. maja, od 21. avgusta do 14. septembra, od 8. oktobra do 1. novembra i od 26. novembra do 20. decembra. Ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa, probajte da izbegnete period Plutonovog prividnog hoda unazad, od 24. aprila do 3. oktobra.

 

Ljubav

U astrološkom polju ljubavi do 2. decembra boravi Jupiter, planeta putovanja i kontakata sa strancima, zbog čega ćete u periodu od 7. januara do 3. februara, kada i Venera bude tranzitirala preko tog znaka, biti na meti udvarača. Posle 6. marta, Uran, vladalac polja partnerskih odnosa i braka, vraća se u znak Bika, donoseći vam promene na emotivnom planu. Trebalo bi češće da razgovarate sa partnerom o onome što se odnosi na vaš zajednički život ili brak, naročito u periodima: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. Posle 19. novembra Mars, planeta seksualnosti, obrazuje harmoničan aspekt sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, što nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa osobom koju ćete da upoznate na nekom predavanju, putovanju ili seminaru u inostranstvu. Oko 6. januara, 21. januara, 2. jula, 16. jula i 26. decembra, u vreme pomračenja Meseca i vašeg vladaoca Sunca, prirodne pojave u kojoj učestvuje i Mesec, trebalo bi da izbegavate konflikte i rasprave sa voljenom osobom.

 

Zdravlje

U periodu od 30. aprila do 17. septembra moguće su tegobe sa koštano-zglobnim sistemom i zubima. Posle 6. marta mogući su problemi sa leđima, kada bi trebalo da obratite više pažnje na držanje, ali i da radite odgovarajuće vežbe. Krajem juna i početkom jula povedite više računa o ishrani.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3