DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. januar: Blizanci pred velikom odlukom, Ribe čeka zanimljiv susret, a Ovna prava drama…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. januar: Blizanci pred velikom odlukom, Ribe čeka zanimljiv susret, a Ovna prava drama…

9. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Sudeći po položaju planeta, danas ćete imati veoma dramatičan dan kada je ljubav u pitanju. Problem u važoj vezi bi mogao nastati zbog različitih pogleda na svet. Iako imate iste ciljeve, ideje kako do njih stići su potpuno različite. Pokušajte da budete vedriji i prihvatite mišljenje partnera.
 
 

BIK

Danas ćete biti neodoljivi. Planete vam donose susret sa voljenom osobom sa kojom ste imali problema u poslednje vreme. Dajte sve od sebe da ostanete hladni, dostojanstveni i nasmejani. Obucite se lepo i pokažite koliko vredite. Niko neće moći da vam odoli.
 
 

BLIZANCI

Odluka koju morate da donesete nije ni malo laka, s obzirom na to da se dvoumite između razuma i emocija. Zvezde vam danas savetuju da date prednost osećanjima. To je jedini način da se kasnije ne pokajete. Ako se opredelite za razum, propustićete mnogo toga.

 

RAK

Danas će vas zvezde ohrabriti da budete odlučniji nego ikad i kažete voljenoj osobi sve što ste imali na umu. Bilo da se radi o tome da želite da unapredite svoju vezu ili da želite da kažete šta vam smeta, vaše komunikacione sposobnosti će biti veoma izražene. Iskoristite to.
 
 

LAV

Vaš partner će vas danas odvesti da neko divlje i neočekivano mesto. Zvezde vam savetuju da se opustute i zaboravite na svoje konzervativne navike. Uzbuđenje koje ćete doživeti nećete nikad zaboraviti. Potrebno je da shvatite da nema ništa loše u tome uživati u ljubavi.
 
 

DEVICA

Danas vas očekuje interesantan susret sa nekim do koga vam je stalo. Međutim, u poslednje vreme ste se ponašali detinjasto i došlo je vreme da sada platite za to. Bez obzira na to što uvek volite de budete upravu, danas ćete morati da se povučete i prihvatite da ste pogrešili.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3