Ova tri znaka USKORO će se naći pred VELIKIM IZAZOVIMA! SUDBINA im donosi velike ŽIVOTNE PROMENE

Ova tri znaka USKORO će se naći pred VELIKIM IZAZOVIMA! SUDBINA im donosi velike ŽIVOTNE PROMENE

9. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Rak

Osobe rodjene u znaku Raka, u ovom narednom periodu imace priliku da ostvare svoje velike zelje. Koje nikada nisu priznali da imaju, otvorice vam se karmicki putevi da cete biti u prilici da bukvalno manipulisete situacijom. Samo ako se ne zaledite i ne odreagujete, to bi naravno bio najgori moguci ishod. Vi cete se morati spremiti na to da morate preuzmete kontrolu, da vise necete stajati sa strane i posmatrati kako se vas zivot odvija. Monotono i usporeno, tome ce doci kraj, samo uz malo hrabrosti i odvaznosti.

 

Ako trazite partnera, ovo je prava prilika da zapocnete nesto novo, jer cete krajem ovog mjeseca upoznati „nekog“. On ce se jako zainteresovati za vas, samo jedan savjet poslusajte. Ovaj period nece bas dugo potrajati jer vas krajem aprila ocekuje prava kosmicka oluja. Doci ce do mnogih promjena.

Stoga NEMOJTE NIKAKO odugovlaciti ako vam se ta osoba dopadne, uhvatite svoju priliku. Nemojte se plasiti onog sto vam sudbina sprema. Ponekad nam se stvari na prvu ucinu nekako strane i nepoznate. Ponekad nam je bas to potrebno, ta promjena, nesto novo i uzbudljivo.

 

 

DRUGA ŠANSA

 

Strelac

 

Ako ste rodjeni u ovom znaku, vi ste nedavno prozivljavali jednu vrstu iskupljenja. Desilo se to da vi znate da ste prema nekom pogrijesili ali to nikad niste ni priznali ni pokusali ispraviti. Zato ste unistavali sebe, a niste mogli prijeci preko svog ponosa. Sada cete imati priliku da popravite stvari, ovaj naredni period donosi vam mnoga sukobljavanja i suocavanja sa stvarnoscu. Rijesavanje mnogih problema, jer cete zaista dominirati u svakom smislu. Ovo vam je prilika da se oslobodite onog sto vas muci i o cemu cesto nesvjesno razmisljate….

 

Vidjecete da je sve mnogo lakse kada skinemo teret sa ledja i kazemo ono sto osjecamo i mislimo. Bili ste se previse povukli u sebe i ovo ce vam doci kao spas u pravi cas. Ne postoji stvar koja moze i treba da bude preca od nase srece, a jos ako je to vas ponos. To znaci da svjesno idete putem gdje cete biti nesretni pa se dobro zapitajte. Razmislite i krenite da cistite put do prelijepih stvari koje tek trebaju da vam se dese.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2