SREĆA I LJUBAV ILI TUGA I SAMOĆA- Izaberi jedan PRSTEN i saznaj svoj LJUBAVNI PUT!

SREĆA I LJUBAV ILI TUGA I SAMOĆA- Izaberi jedan PRSTEN i saznaj svoj LJUBAVNI PUT!

9. siječnja 2019. 0 By Admin 1

PRSTEN BROJ 3

Ako ste se odlucili za prsten broj tri, on je unikatan i poseban, bas poput vas. Ne moze svako da ga nosi, bas kao vi, ne mozete sa svima i to ljudima jasno dajete do znanja, direktni ste, otvoreni, i uvijek kazete sve sto mislite.

 

Vasa borbenost dolazi u prvi plan tako da ona zenska njeznost i krhkost ostaje iza. To mnoge muskarce plasi, jer oni po prirodi imaju potrebu da budu dominantni u vezi, pa pokusajte da se malo kontrolisete… Pustite njega da vas vodi, pustite njemu da vam pokaze svoju muzevnost i sarm koji ima, da on nekad odluci i isplanira… Vidjecete da nije toliko lose prepustiti se nekom kome vjerujete i uzivati, iznenadicete se prijatno.

 

Morate malo popustiti s tim u ljubavi, na ostalim aspektima zivota to vam je odlicna osobina, ali znate dobro da ljubav nije nicemu slicna i u njoj ne vaze nikakva pravila… Zato i kažu da je u ljubavi sve dozvoljeno.

 

Zato se opustite i prepustite partneru kormilo, vi svakako uvijek stojite iza njega i nadgledate sve, uzivajte u njegovoj borbi za vasu paznju i ljubav.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2