Žene u OVIM znacima prati SREĆA kroz život! One su najposebnije dame Zodijaka, buntovnice VELIKOG srca!

Žene u OVIM znacima prati SREĆA kroz život! One su najposebnije dame Zodijaka, buntovnice VELIKOG srca!

9. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Postoje ljudi kojima sve ide u životu, za njih kažemo da su pravi srećnici.

 

Oni nekako lagano prolaze kroz život, ne zamarajući se previše, ništa im materijalno ne nedostaje. Jednostavno oni imaju ključ sreće. Iako nisu svi rođeni pod srećnom zvijezdom, pravi srećnici su roeni u određenom horoskopskom znaku.

Tako među 12 znakova Zodijaka, izdvajaju se dva znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom. To su Strijelac i Blizanci!

 

 

STRIJELAC

Strijelac je znak radosti i veselja. Žena Strijelac je buntovnik mekog srca. Ona e otmjena dama koja poštuje druge ali uvijek ide svojim putem. Ona je nesputana heroina, koju je teško ukrotiti, pa muškarac koji se uhvati u koštac s njom mora da je osvaja stalno.

 

Ona je žena koja život shvata kao nešto sveto. Smatra sebe ravnopravnom sa muškarcem, i čvrsto stoji na zemlji zajedno sa svojim stavovima. Uprkos ovome, ispod se krije emotivna duša, žena koja je spremna da čeka onog pravog, nekoga ko će je oduševiti i osvojiti jednom zauvjek.

 

U mlađim danima ona je ženaod avanture, nemirnog duha i vedre naravi. Voli uzbudljive stvari i obožava da putuje i upoznaje nove ljude i gradove. Žena Strijelac je jedna od žena koje ponekad ostaju u prijateljskim odnosima sa bivšim partnerima, ali su uvijek spremne i otvorene da upoznaju nekog novog. Ona je žena plemenite duše i tu je uvijek za svoju porodicu i prijatelje. Onaj ko je poznaje zna da koliko joj je važna njena sloboda. Putovanja su jedna od stvari koje je usrećuju..

 

Volja za životom ve žene je velika, ona uživa u svakom trenutku. Sve ono što jedna žena Strijelac naumi i poželi, ona i ostvari. Ona je rođena da bude prva. Rođena je pod srećnom zvijezdom.

 

Dama Strijelac se u ljubavi najbolje slaže sa muškarcima rođenim u znaku Lava, Vodolije ili Blizanaca..

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2