Ako NE MOŽEŠ da ga PREBOLIŠ… Odaberi SLIKU koja ti se NAJVIŠE dopada i saznaj KAKO da vratiš STARU LJUBAV

Ako NE MOŽEŠ da ga PREBOLIŠ… Odaberi SLIKU koja ti se NAJVIŠE dopada i saznaj KAKO da vratiš STARU LJUBAV

10. siječnja 2019. Off By Admin 1

Ispred vas je slika na kojoj su tri vile. Izaberite jednu koja vam se najviše sviđa i saznajte šta ustvari želi muškarac koji vam se dopada i kako da vratite staru ljubav. Koju sliku ti biraš?

 

SLIKA BROJ 1

 

Ako je vas izbor slika broj jedan, on vas zeli vise, ali nece to da vam pokaze. Vi se previse dajete i to odmah i pokazete, njemu sve to odgovara. Pustio vas je da vi odredjujete tempo, ali kao i svima nama previse paznje moze stvoriti kontra efekat. Pripazite malo, ako vam je zaista stalo do njega i ako zelite da ga zadrzite pokazite mu da mu vjerujete. Cijenite njegovo slobodno vrijeme, to ce mu puno znaciti i znace to cjeniti.

 

U ljubavi nekada moramo igrati taktički ako želimo rezultate. Ubacite mu malu mušicu i nestanite. Neće moći da prestane da razmišlja o vama. Dajte mu njegovo vreme i vi imajte svoje. Malo pričajte o sebi i više o njemu. Imponovaće mu jako. Morate se osloboditi straha, i dati mu malo ‘slobodnog vremena”, koliko je dovoljno da vas se pozeli.

 

DOPUSTITE SEBI SREĆU

 

SLIKA BROJ 2

Izabrali ste vilu broj dva, vi zaista znate sebe da cijenite i svoje stavove jasno iznosite. Svom partneru morate nekad popustiti jer znate onu izreku ” nekad je bolje biti srecan nego biti u pravu”. Stvari koje naravno nisu od bas bitne vaznosti ne morate dokazivati, pustite njega da se dokaze. To muskarci stalno rade, svojom inteligencijom mozete ga prepasti i naici cete na odbijanje i ostavljanje.

 

Jako ste inteligentna žena koja zna kako a dobije ono šta želi. Muškarci vole igru toplo-hladno, pa mu to i pružite. Neće moći da vas izbaci iz glave. Dajte mu do znanja da vam je stalo ali pokušajte izgledati nekada nezainteresovano, to će ga skroz izluditi. Muškarci padaju na žene koje vode igru, a vi ste rođena zavodnica. Polako, Napravite taktiku, jer svakako uvijek mozete biti korak ispred. Srecno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2