DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. januar: Škorpiju čeka zanimljiv susret, Devica željna promena, Ovan donosi tešku odluku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. januar: Škorpiju čeka zanimljiv susret, Devica željna promena, Ovan donosi tešku odluku…

10. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Danas ćete se osećati kao na ivici, razmišljajući da li da se obavežete nekome. Zvezde vam donose neka pitanja o kojima ćete morati ozbiljno razmisliti, pre nego što napravite tako veliki korak i donesete tako važnu odluku. Zapitajte se da li ste u toj vezi totalno vi ili se samo pretvarate. Nemojte nikakvu odluku donositi dok ne budete potpuno sigurni.
 
 

BIK

Danas ćete se osetiti sputanim bilo od osobe ili određene situacije. Zvede vam nimalo ne olakšavaju danas, jer ćete težinu osetiti i kod kuće. Voleli biste da možete o tome da pričate, ali iz nekog razloga to ne možete. Morate biti iskreni prema sebi, bez obzira na okolnosti i posledice. To je najbolje, ukoliko planirate da nešto uradite na duže staze.
 
 

BLIZANCI

Planetarna energija danas donosi izvesne probleme na površinu. Imate priliku da izađete iz nekih ograničenih okolnosti, ukoliko jasno znate šta želite od određene osobe. Ako ste do sada imali problema u sličnim situacijama, onda je vreme da se zapitate da li vi treba nešto da menjate – ponašanje ili osobu?
 
 

 

RAK

Ukoliko pokušavate da rešite neki odnos sa određenom osobom, verovatno vam pravi smetnje neki šablon po kome razmišljate. Danas ćete pod uticajem planetarne energije taj problem videti daleko jasnije. Imate šansu da napravite pomak u tom odnosu ako obavite jedan iskren razgovor. U najmanju ruku razumećete jedno drugo.
 
 

LAV

Danas ćete osetiiti mali prekid u odnosima sa drugima – kao da ćete biti daleko od drage osobe. Problem je verovatno u stavu ili zatvorenosti. Moraćete porazgovarati kako biste to rešili. Morate jasno videti gde ste i da li je to ono što želite. Ako jeste, preduzmite korake da popravite odnos.
 
 

DEVICA

Danas ćete osetiti težinu planetarne energije i biće vam veoma teško da se nosite sa određenom situacijom. Osetićete se kao da ste „zakačeni“ za nekog, što vas umara. Biće potreban otvoren razgovor, koji neće biti ni malo lak, ali će definitivno doneti rezultate. Morate preduzeti neophodne korake kako biste napravili ozbiljan pomak.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3