DNEVNI HOROSKOP za 12. januar: Strelac raspoložen za ljubav, Vodolija okreće novi list, Devicu čeka haos, Ribe na putu…

DNEVNI HOROSKOP za 12. januar: Strelac raspoložen za ljubav, Vodolija okreće novi list, Devicu čeka haos, Ribe na putu…

11. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Okrenuti ste poslu. Prionite na neke obaveze koje su nove, prvo odradite ono što Vam ide brže. Ne očekujte preveliku pomoć drugih ljudi. Posle posla izdvojite vrijeme za prijatelje, treba Vam jedan dobar razgovor sa dragim osobama.

Škorpija

Jako ste požrtvovani na poslu. Danas je dobar dan za pravljenje novih planova i strategija za uspjeh. Moguća je glavobolja i izvjesni su problemi sa pritiskom.

Strijelac

Niste fokusirani na rad, najradije ne biste danas ništa radili. Nemojte biti neozbiljni, nego napravite plan rada. Skloni ste flertu i moguća su nova poznanstva preko posla.

Jarac

Danas bi bilo dobro da prištedite malo novca. Nije dobar dan za kupovinu tehnike ili telefona. Ostavite to za neki drugi dan. Strastveni ste. Provedite više vremena sa partnerom.

Vodolija

Posvetite se poslovnim aktivnostima. Kreativni ste i sjajno raspoloženi. Danas je dobar dan za nove početke, za dogovore, pa bi bilo dobro da iskoristite dobre aspekte.

Ribe

Odgovorni ste i vrijedni danas. Ako ste slobodni, danas ste skloni flertu i zabavi. Ako ste zauzeti, pokušaćete da poboljšate Vaš odnos sa partnerom. Imate želju da idete na neki kraći put, pa iskoristite priliku ako Vam se pruža.

Izvor: Mondo.ba

Stranice: 1 2