DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. januar: Vaga čini prvi korak, Ribe razočarane, Raka čeka prelep susret…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. januar: Vaga čini prvi korak, Ribe razočarane, Raka čeka prelep susret…

11. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Trenutna astralna energija stvara generalno toplu i veselu atmosferu. Vaš ljubavni život krenuće u jednom novom i uzbudljivom pravcu, uglavnom zbog toga što ste vi spremni na promene. Ukoliko želite da privučete nekog koga znate već duže vreme, onda je ovo taj dan.
 
 

BIK

Sa današnjom planetarnom energijom ljubavna dešavanja se razvijaju u jako dobrom smeru po vas. Ukoliko ste se pitali kako da pronađete tu posebnu osobu, onda krenite i postavite sebi neke drugačije ciljeve: priključite se grupi ljudi koja deli vaša interesovanja. U takvoj atmosferi imaćete više uspeha.
 
 

BLIZANCI

Današnja planetarna energija donosi mogućnost da raširite svoja krila i otkrijete sasvim nova mesta, ljude i mogućnosti, koji vas motivišu. Ukoliko ste u vezi, onda će ovo biti prilika da zajedno otkrijete sasvim nova interesovanja. Ukoliko tražite ljubav, onda za početak pronađite dobrog prijatelja.
 

 

RAK

Današnji dan donosi dosta druženja, uključujući i ljubavni sastanak. Sa trenutnom planetarnom energijom, verovatno ćete početi sa ispitivanjem intelektualnih vrednosti, mišljenja i pogleda onog drugog, pre nego što se zainteresujete. Kako god, danas očekujte harmoniju između vas i partnera (ili potencijalnog), koja će vam pomoći da se osećate veličanstveno.
 
 

LAV

Trenutna planetarna energija idealna je za druženje sa nekim ko deli vaše ideje, verovanja i filozofiju življenja. Ukoliko se već poznajete, onda će verovatno nakon ovog razgovora to preći u nešto više i strasnije. Sve su šanse za to! Prvo morate dobro da se upoznate i verujete jedno drugom.
 
 

DEVICA

Oko vas je danas lagana i topla atomosfera. Dan je idealan za zabavu i uspostavljanje novih kontakata. Ukoliko tražite ljubav, onda ćete uvideti da se neće desiti odmah, ali da možete započeti jedan poseban odnos malim koracima, već danas.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3