VODOLIJA, OVAN I RAK! Koga čeka IZNENAĐENJE a ko ima NOVU LJUBAV! Evo šta vas čeka do KRAJA MESECA!

VODOLIJA, OVAN I RAK! Koga čeka IZNENAĐENJE a ko ima NOVU LJUBAV! Evo šta vas čeka do KRAJA MESECA!

11. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vas očekuje do kraja meseca januara ako ste rođeni u znaku Ovna, Raka ili Vodolije…

 

 

VODOLIJA

Osobe rodjene u ovom znaku trenutno se nalaze na jako povoljnom terenu, sto se tice novih pocetaka ili dugo sanjane ljubavi, naime sve sto krenete i zapocnete do kraja januara, uspjece vam jer su planete definitivno na vasoj strani, jedino sto morate da se potrudite i angazujete da ne bi propustili ovu priliku.

 

Nema mnogo vremena, ali ima dovoljno.

 

Ako ste na samom pocetku planiranja svega onog sto zelite pa vam djeluje kao nemoguce da se to realizuje u tako kratkom periodu, ono sto trebate shvatiti je da sve sto zapocnete imace efekta, jer niko nije rekao da cete se udati do kraja januara ili nesto tako slicno.

 

Jako je bitno da izadjete iz tog sigurnog kruga koji uopste nije tako siguran, jer tu ne mozete ni napredovati ni pokazeti koliko vrijedite… Pokrenite se sada, to je najbitnije, i bicete prezadovolji razvojem cjelokupne situacije….

 

 

OVAN

Period do kraja januara ce za mnoge Ovnove znaciti izlazak iz jedne frustrirajuce veze ili odnosa i prelazak u harmonican i idilican odnos, koji nece odmah prerasti u ljubav ali vjerujte da cete se i tu bolje osjecati nego sada trenutno ovdje. Vas partner ne cijeni dovoljno, uzima vasa osjecanja zdravo za gotovo, i vi to vec neko vrijeme trpite i gurate tako iz dana u dan.

 

Ali zar vam je potrebno da se sve losije osjecate, a zbog koga???

 

Nije sebicno izaci iz situacije ili odnosa u kojem nismo srecni i ispunjeni a ako jos uvijek imate osjecanja prema njemu ako ikako mozete prelomite preko svega toga i bjezite jer ako ostanete sa takvom osobom vjerujte da necete biti srecni.

 

Partner treba da nam je stalna podrska i oslonac a ne to sto vi imate i prozivljavate…

 

Osoba koja je u tvom zivotu vec neko vrijeme to vise ne moze da gleda jer te voli i ti ces to shvatiti napokon, da te ta treca osoba voli, pa ces imati izbor… Uzmi sebi vremena koliko god da ti je potrebno, ne moras iz veze u vezu ali ovakve stvari ne smije nikad dozvoljavati…

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2