DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. januar: Bik skriva emocije, Lav rizikuje, Vodolija odvažna, Blizanci u žaru vatrene ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. januar: Bik skriva emocije, Lav rizikuje, Vodolija odvažna, Blizanci u žaru vatrene ljubavi…

12. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ukoliko ste bili malo posesivni u poslednje vreme, očekujte da će vaš partner reagovati na ovu vašu osobinu, tako što će se povući i tražiti više prostora. Pustite ga da obavlja svoje aktivnosti i posvetite se sebi. Što više budete insistirali, samo ćete ga više odbiti od sebe. Dajte mu malo vremena da vas se zaželi.    

ŠKORPIJA

Danas će vam zvezde dati snagu da oprostite i zaboravite sve probleme koje ste imali u odnosu sa partnerom. Iako ste želeli neku vrstu objašnjenja ili makar izvinjenja, danas ćete se pitati zbog čega ste uopšte pravili problem. Shvatićete da problem nije bio uperen direktno protiv vas, već je bio čist nesporazum.    

STRELAC

S obzirom na planetarni aspekat, danas ćete biti puni vatre. Po pitanju ljubavi, bićete primamljivi i gotovo neodoljivi. Ako je neko do sada i uspevao da lukavošću sakrije ono što oseća prema vama, danas to nikako neće uspeti. Zračite harizmom i samopouzdanjem kom niko ne može da odoli.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3