SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMAĆE JEDAN POSEBNO SREĆAN DAN OVE GODINE: Raku 3. februar donosi OGROMNU SREĆU a evo koji je vaš!

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMAĆE JEDAN POSEBNO SREĆAN DAN OVE GODINE: Raku 3. februar donosi OGROMNU SREĆU a evo koji je vaš!

12. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Devica (od 22. avgusta do 23. septembra)

Srećan dan: 9. septembar 2019.

Deveti septembar obeležava najopušteniji i najsrećniji dan u godini za sve device u horoskopu. Osim beskrajnog zadovoljstva koje će ih pratiti ceo dan, osobe rođene u znaku device 9. septembra očekuje i srećna vest.

Vaga (24. septembra – 23. oktobra)

Srećan dan: 25. novembar 2019.

Kraj novembra za pripadnike horoskopskog znaka vage označava kraj velike svađe ili stalnih prepirki koje imaju s nekom osobom. U njihovom životu napokon će zavladati dugoočekivani mir i harmonija.

Škorpija (24. oktobra do 22. novembra)

Srećan dan: 25. oktobar 2019.

Napuštanje starog posla i traženje novog? Zvuči kao vrlo riskantna odluka, ali ovaj će se potez isplatiti osobama rođenima u znaku škorpije. 25. oktobra smeška im se nova primamljiva ponuda.



Strelac (22. novembra do 22. decembra)

Srećan dan: 26. novembar 2019.

Strelčevi svoj srećan dan ove godine slave u novembru. Zahvaljujući optimizmu i veri u sebe, stlčevi će napraviti lični proboj i približiti se svojim ciljevima, a plodove svoga rada pobraće 26. novembra.

Jarac (23. decembra do 20. januara)

Srećan dan: 29. januar 2019.

Već u prvom mesecu nove godine jarčevi će ostvariti ciljeve koje su dugo odgađali. Bilo da je reč o malom ili velikom uspehu, to će im biti velika motivacija za godinu pred njima – u poslovnom i privatnom životu.

Vodolija (20. januara do 18. febrara)

Srećan dan: 23. avgust 2019.

U nadolazećem letu vodolije će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljive ljude, a iz jednog prijateljstva razviće se romantična ljubavna priča. Ako ste vodolija u horoskopu, 23. avgusta možete očekivati dejt iz snova.



Riba (od 19. februara do 20. marta)

Srećan dan: 9. novembar 2019.

Postoji razlog za početak radosti početkom novembra za osobe rođene u znaku ribe. Devetog u mesecu imaće najviše snage, energično će se baviti nedovršenim poslovima, a kao rezultat toga očekuje ih veliki novčani dobitak.

Stranice: 1 2