DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. januar: Škorpija zbunjena, Jarac ispunjava želju, Strelac u burnoj romansi..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. januar: Škorpija zbunjena, Jarac ispunjava želju, Strelac u burnoj romansi..

14. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Svu svoju ljubav danas ćete usresrediti na sebe i ispunjavanje sopstvenih želja. Nema ništa loše u tome. Čitanje romantične knjige, odlazak u operu ili učenje nove veštine, sve to će uticati da se osećate zadovoljno i prijatno. Samim tim, vrlo je verovatno da će neko biti oduševljen vašom pozitivnom energijom. Ako imate partnera, podelite sa njim ove radosti.

VODOLIJA

Nemojte brinuti ako ste nerasoploženi i umorni, a obećali ste sastanak u večernjim časovima. Vi ste puni obaveza i veoma vam je teško da se uskladite. Ukoliko ste nervozni i pod stresom usled napornog dana, radije ostanite kod kuće. U suprotnom, veče bi se moglo katastrofalno završiti. Ako naiđete na nerazumevanje, zapitajte se da li je ta osoba vredna truda.

RIBE

Trenutna pozicija nebeskih tela pomoći će vam da dođete do nekog važnog zaključka koji će vam omogućiti da rešite emotivni problem u kom ste se našli. Ako ste do sada bili u situaciji da ne znate gde ste i šta treba da radite, zaboravite na to. Danas će se pojaviti rešenje koje će biti veoma povoljno po vas. Ovo je naš dan.

Stranice: 1 2 3