KARTA koju izabereš otkriće DA LI TE ON VOLI i kako da osvojiš NJEGOVO SRCE

KARTA koju izabereš otkriće DA LI TE ON VOLI i kako da osvojiš NJEGOVO SRCE

14. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Odaberi jednu sliku koja te najviše privlačii saznaj da li te on voli..

 

 

1. Karta Konacne pobjede

 

Ako si izabrala kartu broj jedan ovo znaci da ce stvari konacno poceti da se odvijaju onako kako ti zelis i kako si zamislila, ako imas simpatiju i pokusavas na sve nacine doci do njega, on ce poceti da te primjecuje i posmatra, pa cak mozes malo da glumis da nisi toliko zaineresovana cisto da se on zagrije jos vise, Jer mi smo svi takvi, najvise nas privlaci odbijanje, kreni od sebe, zar ne??

 

Uvijek budi nesto zauzeta i u zurbi da on vidi da ne moze biti s tobom ono ” usput” vec da ti mora posvetiti viise paznje i svog vremena.

 

A ako si u vezi, partner se malo udaljio od tebe, jer je poceo osjecati prevelik pritisak sa tvoje strane, ali stvari se jos daju popraviti.

 

Odmah kreni, daj mu do znanja da ga volis i da mu zaista vjerujes, izbaci tu nesigurnost iz svoje glave i sve ce ponovo da bude savrsenoo.

 

 

2. Karta broj dva oznacava borbu i strasti

 

Ako je tvoj izbor ova karta ona nam govori daa se trenutno u tvoju vezu upetljala treca osoba, sto ne mora znaciti da te partner vara vec da postoji neko ko ti predstavlja opasnost, jer je njemu sve bliza i sve vise vremena provodi sa njim.

 

Problem u svemu ovome je to sto je ona bliska i tebi i tacno zna sta njemu i kada nedostaje i ide smisljeno da ga osvoji.

 

Pripazi se kome vjerujes i kome se povjeravas. Ako zelis da se boris za njega, ako je to ono pravo, ustani i kreni odmah, ON je trenutno totalno rasejan i u oblacima, jer ako budes jos cekala mozda zakasnis i tad se vec nece moci nista uraditi.

 

A ako si slobodna neko ti pravi smicalice na putu do njegovog srca.

 

On jeste zaineresovan za tebe ali neko te strasno ogovara i to sve radi smisljeno. Obrati paznju s kim se druzis, nisu bas svi pravi prijatelji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2